וגם חו"ד על קרעפלאך מקמח מלא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1085891:
דבר ראשון את צריכה להתנתק מכל הסטיילינג של האוכל, הכלים והאווירה..
ואז לשאול את עצמך האם האוכל הזה מגרה אותי? אם התשובה היא לא אז לא כל השאר לא רלונטי.
לא לחינם זה התחום הכי מורכב בצילום..
לא מזמן צילמתי תמונה שהכל מסביב היה מושלם, תאורה מהממת וכו', אבל האוכל מה לעשות לא היה נראה טוב.. (אם זה מעניין אותך אני יעלה את זה)
בהצלחה וחג שמח :)

אותי ועוד הרבה פה זה בטח מעניין...:)

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציעה לך לשטוף עיניים בהרבה תמונות של מאכלים. (כל דבר שאת צכה לצלם, חפשי משו תואם)
זה יביא לך קצת מושג על ההעמדה של המוצר והצילום שלו...

• הוסף לסימניות
קודם כל כל הכבוד על הניסוי ותהיה :)
מה שהייתי מציעה זה כמה דברים:
1. לשטוף את העיניים בהמון המון המון תמונות של מאכלים, לא צריך לפתוח בשביל זה הרבה אתרים, את יכולה להסתפק בשאטרסטוק.... ולדוגמא לחפש שם כיסני בשר ולראות רעיונות- ככה זה בהתחלה אח"כ מתחילים לבנות לבד קומפוזיציות וכו'
2. לקחת אבזור מתאים- לא קיטש נקי וחלק מאוד
3. לדעת שהמאכלים מיועדים לצילום ולכן ה"קרעפלאך" הללו מצוינים למחר בצהריים אבל לא לצילום :)
4. יכול להיות שהייתי לוקחת (לפי התקציב) סטייליסטית ועובדת יחד איתה ותוך כדי לומדת איך מעמידים על מה מקפידים וכו'
בהצלחה רבה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה