כללי וגם עזרה רעיונית

• פותח הנושא hadas
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שבוע טוב,

אני מחפשת איזו תמונה גדולה ובאיכות מעולה שתשמש לשער למגזין עבור נשים חרדיות
אדגיש - זה לא לצורך מסחרי אלא במסגרת לימודים!!!
מכיוון שקהל היעד (הלא מציאותי) הוא נשים חרדיות - אשמח למשהו עם תוכן יהודי
זה יכול להיות קנדלברה מודרנית או יודאיקה
יכול להיות סט כלים מאד מרשים ומיוחד
יכול להיות איזה רהיט מיוחד וייחודי

למי שיש משהו לעזור לי בנ"ל - אודה מאד!!!

אני אישית כבר אחרי שעות רבות של חיפושים וטרם הגעתי למשהו שאמרתי לעצמי - זהו זה!

תודה מראש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hadas;433969:

מכיוון שקהל היעד (הלא מציאותי) הוא נשים חרדיות - אשמח למשהו עם תוכן יהודי
זה יכול להיות קנדלברה מודרנית או יודאיקה
יכול להיות סט כלים מאד מרשים ומיוחד
יכול להיות איזה רהיט מיוחד וייחודי
:confused::confused::confused:
לא ממש ברור העסק.

בכ"א - במה עוסק המגזין?

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי בהודעה הראשונה - זה לא מגזין קיים - אלא משהו שעלי ליצור במסגרת הלימודים. הוא לא ישווק ולא יפורסם אלא רק יעטר את תיק העבודות שלי.
כתבה אחת שהכנסתי במגזין היא בנושא תכשיטים וכתבה נוספת בנושא עיצוב מטבח

אני יכולה לשים תמונה שקשורה לאחת מהכתבות
אני גם יכולה לשים גם כל תמונה אחרת שאולי קשורה לכתבה אחרת שאולי יכולה להיות במגזין
או כל תמונה שמשדרת עוצמה / מודרניזציה / יופי / אסתטיקה ופונה לנשות המגזר החרדי
(ניסיתי לחפש איזו קנדלברה מיוחדת / מערכת כלי אוכל יוקרתית / כלי הגשה מיוחד וכדו')

מכיוון שזהו קהל היעד - אני כמובן חייבת להתחשב בכך ולשים רק תמונה שעוברת את הצנזורה במגזר

מקווה שעכשיו הובנתי יותר
ושוב אני חורת ומדגישה שזה לא לשום צורך מסחרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה