והזוכים בבחירות לניהול קהילת הצלמים :-)

• הוסף לסימניות
איפה כל ה500+ לא צלמים שהצביעו? עכשיו הזמן לברך
בהצלחה למנהלים/ת ולכולם
ומקווה שבכל אופן, גם אנו, "פשוטי העם" נמשיך להנות... כי זה פורום מעניין ומדהים.

• הוסף לסימניות
איזה שילוב :)
מתאימים מכל הבחינות!

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לילה טוב
ראשית, תודה על הפרגון בסקר ובפרטי.

כששוחחתי עם חיים דיקמן אודות הניהול לא שיערתי לאן זה יוביל, "מסע בחירות" "זוכים בתחרות" "ברכות ואיחולים" ... כולה סטטוס שונה בפורום וירטואלי שנושא תפקידון שהוא נטו מחויבות :)

מקווה שנעמוד במחויבות הזאת לשביעות רצון כולם. זו קהילה שמורכבת מגוונים שונים שבה כולם צריכים להנות ולמצוא בה את מקומם, מצלם מתחיל וחובב ועד מקצוען. בייעוץ, עזרה, ביקורת ופרגון מדרבן.
בעיני "ניהול" פורום זה לא גננות ושיטור 24/7, זה מוקד שאליו אפשר לפנות בעת הצורך. מקווה שזה יכלול גם העלאת נושאים ודיונים מעניינים בשעות הפנאי.
הבחירה לצרף גם את C H A N I הכרחית, גם עבור תקשורת ותחומי הצלמות וגם למלאות את "משמרת" הערב שבה צלמים עובדים ולא זמינים ... ו... תודה לה על ההירתמות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לבוחרים.
אני כרגע לא בארץ, אז אני קצת מנותק. מצטער.
ברגע שאחזור אשתדל להציג את המהלכים המשותפים שלנו לתועלת הפורום, ועד אז, תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
בהצלחה לנבחרת החדשה!

הצעתי: מנהל כללי אחד, שיפקח חזק על כל הלא צלמים, (דנברג)
מנהל מקצועי אחד לצלמים (קקטוס) ומנהלת מקצועית נוספת לצלמות ולנישה הזאת (חני).

לדעתי, כדאי לפצל את הפורום הזה: פורום מקצועי (עם אפשרות צפיה בלבד) לצלמים המקצועיים, פורום לפשוטי העם שרוצים תגובות של 'וואו', ועוד פורום נסתר, מקצועי, לתמונות בתהליך עיבוד (שעיני לקוחות לא צריכים לשזוף אותן).

הצלחות!

• הוסף לסימניות
הצלחה רבתי!

• הוסף לסימניות
איזה יופי!!!
ברכותי לזוכים ולזוכה!;);) :eek:
מריח שהולך להיות פה שינוי טוב ומרענן, ממש יש עתיד:p....
הצלחה לכולנו
מקווה לשתף פעולה ולהיות חלק פעיל

• הוסף לסימניות
איחולים לכולם:)
אכן, שילוב מעולה של ההנהלה
במיוחד עבור אלו המתעסקות בצילום הארועים- נושא שעד כה הוזנח...
לדעתי ,בשונה מצילומי סטודיו שחוזרים על עצמם והפרמטרים קבועים פחות או יותר
תחום כזה הוא כ"כ מגוון ויש הרבה ידע להעשיר
מכל הבחינות- העמדת התאורה באולם , צילום בלילה, התמודדות עם פערי תאורה גדולים תפיסת רגע מכריע, ועוד פרמטרים רבים
אז הצעותי לייעול היא:
א. על צלמי הארועים להעלות גם אקסיף , וכן נשמח תמונות גם של מאחורי הקלעים
בעיקר של העמדת התאורה הן בסטודיו והן באולם (במילא הכלה מאחרת..)
ב. בשונה מהסטודיו כמעט בלתי אפשרי להעלות תמונות ארועים היות ואין ממי לבקש אישור פרסום/ מכיל תמונות נשים -לי אישית יש כ"כ הרבה מה להעלות ואין לי איך... שאיפתי שימצאו לכך פתרון! (זורקת רעיון צריך לפתח יותר)כגון: פורום מצומצם מאד רק של העוסקים בתחום- מחיקת תמונה לאחר זמן מה-אפילו קבוצת מייל של צלמי וצלמות ארועים עבור שיתוף
ועכשיו משתפת את מה שאפשר (גם בצילום ארועים יש נישה של צילום הילדים)

קבצים מצורפים

• 0031.jpg
    KB 428.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בהצלחה להנהלה החדשה!!!

• הוסף לסימניות
מזל טוב ואיחולי הצלחה...
אכן בול פגיעה.....

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה!
אכן מי שהיה מתאים להיבחר נבחר..
נקוה שיהיה עוד יותר מענין מעכשיו:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1941164:
תודה רבה לבוחרים.
אני כרגע לא בארץ, אז אני קצת מנותק. מצטער.
ברגע שאחזור אשתדל להציג את המהלכים המשותפים שלנו לתועלת הפורום, ועד אז, תודה רבה לכולם.

לא ייאמן .. איך הפוליטיקה הרסה אותך..
רק נבחר לתפקיד וכבר מתחיל בטיסות לחו"ל..:D:D
ועכשיו ברצינות .. ברכות לזוכים ..והמון תודה על התפקיד שלקחתם על עצמכם הצלחה רבה בכל אשר תעשו..
בהזדמנות זו אני אישית רוצה להודות לר' חיים דיקמן היקר .. שהקים את כל הדבר המדהים הזה ששמו פרוג.. ישר כח עצום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;1941750:
לא ייאמן .. איך הפוליטיקה הרסה אותך..
רק נבחר לתפקיד וכבר מתחיל בטיסות לחו"ל..:D:D
ועכשיו ברצינות .. ברכות לזוכים ..והמון תודה על התפקיד שלקחתם על עצמכם הצלחה רבה בכל אשר תעשו..
בהזדמנות זו אני אישית רוצה להודות לר' חיים דיקמן היקר .. שהקים את כל הדבר המדהים הזה ששמו פרוג.. ישר כח עצום

הוא נסע לוועידה השנתית של מנהלי פורומים מכל העולם
יחד עם סגל הלשכה
ע"ח המשרד כמובן...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1941806:
הוא נסע לוועידה השנתית של מנהלי פורומים מכל העולם
יחד עם סגל הלשכה
ע"ח המשרד כמובן...:D
כולה נסעתי לצלם את הבר מצווה של אחיין שלי.
בקרוב אעלה פוסט על הנושא.

• הוסף לסימניות
לא הייתי כאן יום וחצי אבל לעולם לא מאוחר לאחל-
ברכות למנהלים החדשים והצלחה רבה בניהול הפורום,
בתקווה שתהיה כאן אוירה מקצועית, מאתגרת, מפרה ומעניינת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה