והכן פרנסתינו

• הוסף לסימניות
שלום
יש למישהו את השיר והכן פרנסתינו של מרדכי בן דוד?
קצת דחוף...

תודה :)

• הוסף לסימניות
בבקשה!

מהדיסק "אוהל"

קבצים מצורפים

• 04 - והכן פרנסתנו - עותק.mp3
    2.7 MB · צפיות: 252
  • הוסף לסימניות
תודה!
ותודה על התגובה המהירה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MBD;1103548:
אני כל כך שמח שאתם מעלים את השירים שלי לפורום הזה
הרי ממילא הם לא עולים לי כלום, המפיק שלי עובד בחינם, המעבד עושה את זה בשביל ההובי, הנגנים, הם נגני רחוב שאספתי מהסאבווי, בקיצור, הכל בחינם.
אז למה לא לזכות את הרבים ובפרט בשיר "והכן פרנסתנו", שבו אנו מבקשים לעבוד בעבודה שמפרנסת את בעליה, כמו קיוסק קטן שבו מי שגונב מרגיש לא נעים עם עצמו, לא מסתתר מאחורי היתרים סדומיים כאלה ואחרים.
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה לוזה;1103689:

לא ברור למה מחקת את הודעתך.
עד שכבר כותבים דברים לענין.

וטוב שקקטוס מהר לצטט אותך!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1103707:
לא ברור למה מחקת את הודעתך.
עד שכבר כותבים דברים לענין.

וטוב שקקטוס מהר לצטט אותך!!
כתבתי בטעות מהניק של אישתי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה