כללי והנה הקישוט שלי

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד
הגודל הוא 100/40 ס"מ

קבצים מצורפים

• ברכי נפשי.jpg
    KB 286 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מדהים מדהים

חמוד ביותר אהבתי את הסגנון שלך

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
האדום לא מספיק משתלב, הוא מסיט את תשומת הלב מהתמונה האומנותית.

• הוסף לסימניות

הכותרת ברכי נפשי לא אמור להשתלב בנוף אלא ההיפך
ולכן אני אוחז שזה כן טוב ככה...

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה מעודנת ומיוחדת והאדום הזה אגרסיבי מדי, אבל יחליטו המקצוענים...

• הוסף לסימניות
נכון שזה אגרסיבי ביחס לכל התמונה רק התכוונתי לומר שהכותרת צריכה להיות קצת שונה מכל הרקע ולא הייתי מתנגד אם זה היה יותר עדין...

• הוסף לסימניות
את צודקת שהכותרת לא צריכה להיות ממש בתוך התמונה אבל האדום כל כך תופס את העין שלוקח קצת זמן להתרגל ולראות מה עוד יש בתמונה.
נראה לי שגם השמים תופסים יותר מדי שטח וכל המיוחד שבתמונה הוא קטן ביחס, תגדילי את כל השטח של החיות בהרבה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים אני יעלה יותר מאוחר את התיקונים
עד אז אשמח לחו"ד נוספות

• הוסף לסימניות
לאחר שגם אני עבדתי על משהו דומה, בסגנון קצת שונה,אני יודעת להעריך את העבודה המרובה. ומצא חן בעיני התחלופה של הנוף. התלבטתי הרבה איך לעשות זאת... מדהים.
אך הג'ירפה עושה רושם שהיא באויר,הצללה. ומעט להעלות אבק/חול על הרגליים כדי שתטמע היטב בתמונה ולא תרחף.
ואפשר להוסיף עוד הצללה לשאר החיות זה נותן אפקט ריאליסטי יותר. אח"כ שמדפיסים בגדול מצטערים שלא עשו ...וכן...
בהצלחה!

מצורף פה קישור לקישוט שעשיתי,אולי זה גם יעזור.
http://www.jumbomail.co.il/Downloads...7957363653343D
וכמובן שכל הזכויות שמורות.<!-- / message --><!-- sig -->

• הוסף לסימניות
מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה