כללי והנה זה בא...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, בהמשך לאשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=145154 אני שמחה לבשר שהתחלנו לשווק את הכרטיסי ברכה, הכרטיסים עוצבו עם הרבה אהבה ומחשבה על כל פרט ופרט, ומודפסים על נייר איכותי ויוקרתי במיוחד.
זה הקישור לאתר שלי http://shoshisirkis.weebly.com/

להזמנת קטלוג למייל/חנויות המעוניינות להזמין כרטיסים נא ליצור איתי קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שושי, ממש יפה!
תצליחי

• הוסף לסימניות
האתר משום מה חסום באתרוג.

• הוסף לסימניות
מדהיםםםםםם!!!
עושה חשק לקנות אותם
מחכה לראות אותם בחנויות

• הוסף לסימניות
שושי...
יפה ומיוחד, כמו כל היצירות שלך.

המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
חסום באתרוג. אולי תעלי את הקטלוג (או חלקו) לכאן?
שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1 (2).jpg
    KB 43.7 · צפיות: 19
  • 2 (2).jpg
    KB 56.5 · צפיות: 20
  • 3 (2).jpg
    KB 63.2 · צפיות: 16
  • 4 (2).jpg
    KB 44.5 · צפיות: 17
  • 5 (2).jpg
    KB 43 · צפיות: 20
  • 6 (2).jpg
    KB 41.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מקסים, פשוט מקסים.
את מוכשרת מאוד!

• הוסף לסימניות
איזה יופי!

• הוסף לסימניות
באמת מיוחד
אהבתי אותם מאוד מאוד
יש לך טעם עדין ונפלא וגישה עיצובית נהדרת

• הוסף לסימניות
זכור לי שאת אשדודית... אולי פורצלן, הכל בי, גוונים... תלוי לאיזה סוג חנות? מכשירי כתיבה או מתנות?

• הוסף לסימניות
לא אכפת לי שמישהו יפרגן לי כמה כאלה... (הנה לכם רעיון מה להביא לי ליומולדת :p)

אהבתי.

• הוסף לסימניות
אני פשוט נדהמת ממך. עוד תצליחי בגדול! ראיתי את השלבים שלך מההתחלה ואיך רצת עם זה ישר קדימה וכבר יש אתר, יש הרבה מה ללמוד ממך.
הכרטיסים מקסימים תנסי לשווק בהתחלה בעצמך בחנויות, להתקשר לחנויות שהם לקוחות פונטציאלים, קצת הסבר לבקש את המייל שלהם ולשלוח להם קישור לאתר. וכמובן שהם ידרשו חשבוניות, אז תבדקי את זה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סגנון ייחודי ויפיפה, גם התמונות באתר שלך.

• הוסף לסימניות
היי, קודם כל תודה לכולם על המשוב החם!!
אני שמחה שאהבתם את העיצובים, אני בהחלט מוכרת גם לפרטי ושולחת בדואר, כך שאם משהו כאן רוצה אפשר לפנות אלי באישי או דרך המייל ואשמח לתת עוד פרטים, מחירים וכו,
לגבי חנויות, חשבתי על חנויות למתנות או שוקולדים וכן מכירות ביתיות, אני אשמח אם תוכלו לכתוב לי על חנויות/מכירות שאתם מכירים שאוכל לפנות אליהם..

תודה!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה