מידע שימושי והפעם: איך למנוע תפרחת טיטולים בצורה מקורית וחסכונית, ואיך לחסוך לא מעט כסף כל חודש על תשלום סלולר.

• הוסף לסימניות
טיפ 1:

הטיטולים. הם עשויים מכל מיני חומרים פלסטיים/ניילוניים. ממש לא כותנה. התוצאה? תינוקות רבים מפתחים אדמומיות ו/או אלרגיות.
הפתרון הרגיל: למרוח שם כל מיני משחות, יקרות יותר ויקרות פחות. בריאות יותר או פחות.
הטיפ: התחילו לפרוש בתוך הטיטול, כנוהג קבע, פיסת צמר גפן (10*10 ס"מ למשל).
היות ומדובר בחומר מאוד נעים וכותנתי למדיי, בע"ה האדמומיות והרגישות תיעלמנה – כלא היו! הידד!
ועוד משהו? אל תתפתו לשלם 8 שקל על שקית צמר גפן. זה מוצר שעולה ליבואן בערך 1.5 ₪ במקרה הטוב.

טיפ 2:

מכירים את זה שעל כל תחנת אוטובוס או עמוד, מודבקת לה מודעה המציעה לכם להתנייד ולקבל הטבה כספית?
לקנות מכשיר בהנחה בתמורה לניוד?
ובכן, אל תעשו את זה. ולמה? כי החברות שמוכנות לשלם לכם על הניוד, הן בדיוק אלו – הפתעה! – המציעות מבחר מסלולים יקרים. אותן חברות וותיקות וותיקות ואוהבות כסף עד למאד.

תחת זאת, התניידו נא לחברת רמי לוי תקשורת, שכנראה מציעה 0 תשלום למניידים, ולכן אף חנות לא מציעה לכם לנייד אליהם.
אממה?
שהמסלול הכשר של רמי לוי עולה... פרוטות! (אשאיר לכם לגלות לבד כמה, וכן, גם אני הייתי בהלם)
וזהו.

• הוסף לסימניות
הטיטולים. הם עשויים מכל מיני חומרים פלסטיים/ניילוניים. ממש לא כותנה. התוצאה? תינוקות רבים מפתחים אדמומיות ו/או אלרגיות.
התפרחות פורחות בעיקר בגלל שימוש במגבונים
שטיפה של התינוק במים וסבון תינוקות בכיור/אמבטיה+ ייבוש טוב במקום לנקות אותו במגבונים תמנע את רוב התפרחות

• הוסף לסימניות
בכל פעם שליכלך?
בדיוק
מאז שהמליצו לי כך בתינוקיה אצל תינוק עם עור רגיש זה מה שאני עושה
אחרי שמתרגלים לזה עושים את זה תיק תק
ולא מסוגלים לחזור לשימוש במגבונים מרוב גועל (אצל שני הקטנים שלי אני נוהגת כך, השימוש במשחה נדיר ביותר, והשימוש במגבונים הוא רק מחוץ לבית כשאין לי אלטרנטיבה)

• הוסף לסימניות
בדיוק
מאז שהמליצו לי כך בתינוקיה אצל תינוק עם עור רגיש זה מה שאני עושה
אחרי שמתרגלים לזה עושים את זה תיק תק
ולא מסוגלים לחזור לשימוש במגבונים מרוב גועל (אצל שני הקטנים שלי אני נוהגת כך, השימוש במשחה נדיר ביותר, והשימוש במגבונים הוא רק מחוץ לבית כשאין לי אלטרנטיבה)
כל מילה, אצלי ג’’כ...

• הוסף לסימניות
תחת זאת, התניידו נא לחברת רמי לוי תקשורת, שכנראה מציעה 0 תשלום למניידים, ולכן אף חנות לא מציעה לכם לנייד אליהם.
אממה?
שהמסלול הכשר של רמי לוי עולה... פרוטות! (אשאיר לכם לגלות לבד כמה, וכן, גם אני הייתי בהלם)
וזהו.
זה אכן נכון
אבל יש להם חיסרון גדול שרוב החבילה מוגבלת לחיוג בתוך רשת רמי-לוי (ופלאפון שהם יושבים על הרשת שלהם).
יש לשים לב גם שההצטרפות כרוכה בתשלום של 59 ש"ח.

קבצים מצורפים

• רמי לוי תקשורת - שירותי התקשורת הזולים במדינה !.pdf
    KB 311.4 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
טיפ 2:

מכירים את זה שעל כל תחנת אוטובוס או עמוד, מודבקת לה מודעה המציעה לכם להתנייד ולקבל הטבה כספית?
לקנות מכשיר בהנחה בתמורה לניוד?
ובכן, אל תעשו את זה. ולמה? כי החברות שמוכנות לשלם לכם על הניוד, הן בדיוק אלו – הפתעה! – המציעות מבחר מסלולים יקרים. אותן חברות וותיקות וותיקות ואוהבות כסף עד למאד.

אממה?
וזהו.
לא מסכים עם זה
ואני יעשה חשבון פשוט
רמי לוי עלות חודשית 12 לחודש במסלול הזול +עלות סים במקרה הטוב 50 שח חד פעמי זה אומר ממוצע חודשי של כ17 שח בחודש
עכשיו שים לב במקרה והלקוח מדבר מעל 2500 דקות הוא ישלם על דקות חריגה בחברות האחרות לרוב יש מינימום 5000 דקות ועם כל הקוים שהאנשים התרגלו לשמוע היום יש המון אנשים שיחרגו מה2500 דקות
עכשיו אין גם בתוכנית שיחות לחול שזה גם משהו שנצרך להמון אנשים מניסיון גם אנשים שחושבים שלא צריכים פחות נעים ברגע שכן צריך שיחה כזאת לראות שאין בכלל אופציה כזאת

לעומת זאת יש מסלול מצוין בהוט ב20 שח לחודש כולל 5000 דקות שיחה בחודש ושיחות לחול והלקוח יוצא עם הטבה ממוצעת של 60 שח לכל קו וחצי שנה אחכ הוא יכול לעשות שוב סיבוב ולעבור לחברת פלאפון גם בעלות של 20 שח לחודש ושוב להרויח פלאפון/נגן במתנה ממש לא רע ומשתלם גם ללקוח וגם לחנות.

בקיצור זה ממש לא שחור לבן וודאי שאין בזה כלל חד משמעי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה