והפעם בחיוך...

• פותח הנושא eg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מקווה שזה לא מדי הרבה ליום...
היה לי קשה לבחור איזה תמונות להעלות!

ביקורת בבקשה!

קבצים מצורפים

• DSC_0064.jpg
    KB 383.4 · צפיות: 18
  • DSC_2292 copy.jpg
    KB 355.7 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
השניה מותק.

• הוסף לסימניות
השניה יפה מאד
הראשונה.....לנקות את האף במקלון לפני הצילום,
המצלמות היום.........רואים לכלוך שלא נמצא

• הוסף לסימניות
מדהים ממש!!
השנייה חלומית
הראשונה מאוד מיוחדת בכך שתפסת אותה ללא פזילות! בת כמה היא?

• הוסף לסימניות
השניה! פשוט להתמוגג...
איך הצלחת להרדים אותה? ועוד עם חיוך...;):)

• הוסף לסימניות
התמונה השניה פשוט מהממת!!!
התאורה הצבעים, הכל!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, חיוך כ"כ שליו ...
עצר אותי השילוב של כובע הצמר החם והגופיה הקצרה :)

• הוסף לסימניות
היא מתוקה ב2 התמונות
רק הראשונה לצלם יותר ממעל שלא יראו לתוך האף

• הוסף לסימניות
אני רואה לכלוך ....באף
ואחרי ששאלת הורדתי את התמונה והגדלתי אותה ואז בכלל....
אני מתנצלת על העיניים שלי...:)

• הוסף לסימניות
ראשונה - אוהב מאוד את החיתוך וגם תאורה לא משעממת,, קצת מפריע שרועים את הפלאש בעינים והייתי שמח לו מישהו היה מסביר איך מתמודדים עם זה במיקום הנוכחי של הפלאש..

שניה - מקסימה ממש עם טישטוש יפה של הרקע לפני ואחרי,, אם כי לטעמי הייתי נכנס קצת יותר פנימה

• הוסף לסימניות
תמונות יפהפיות

אהבתי מאוד את הקומפוזיציה וזוית הצילום של הראשונה
השניה גם כן,,,, כשהסתכלתי הרגשתי שאני ממש טובלת ברכות......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה