- הוסף לסימניות
חבל שאת התגובה האחרונה שלך- אתרוג יקר, אתה בוחר להשיב בענין נטפרי במקום להתיחס לכל הבעיות העיניניות שיש באתרוג.
זו התחמקות עלובה שאינה מתקבלת על הדעת.
על זה נאמר "הוצאת דברים מהקשרם" מכל מה שכתבתי,רק את זה אתה ראית????
ומה עם כל זה:????????????????
אם אתה מכיר את חוית הגלישה באתרוג - תוכל להבין שיש תחושה גם של חוסר מקצועיות. יש הרבה באגים שאין להם כל קשר לדת ולהגנה.
דוגמאות?
- בחיפוש אי אפשר לכתוב יותר מ3-4 מילים - זה ענין של הממונים על או אתגר טכני שלא פוצח?
- תקרית כמו אתמול שמתקבלת הודעה שהאתר אושר אך בפועל הוא עדיין חסום - קרה לי כמה פעמים
- אחרי שקןפצת הודעת הסינון פעמיים שלוש ברצף, כלומר שמשהו מנסה להשיג מידע על ווינדוס 10 מכמה אתרים חסומים - - תוכנת החיפוש ננעלת ונותר רק החיפוש של גוגל, ורק עמוד אחד מתוכו.
קשה לשייך את הבאגים האלו שתוקעים את הגלישה - לענין דתי/ מוסרי/ ערכי/הוראות של וועדות רבנים.
זה נותן תחושה של חוסר מקצועיות.
אולי רק כי אני לא מקצועית, לא יודעת, אבל ככה זה מרגיש לי.
לתשומת לב הניק "אתרוג" והממונים עליו:
הבעיה היא שאכן יש ציבור ענק שרוצה חסימה הדוקה ואין לו ארץ אחרת, אז הוא נאלץ להמשיך באתרוג נטול הפיטם ועטור הבלעטלאך.
כל זה נעלם מעינך???
כמה מאכזב
וגם-
כמה אופייני
זו התחמקות עלובה שאינה מתקבלת על הדעת.
על זה נאמר "הוצאת דברים מהקשרם" מכל מה שכתבתי,רק את זה אתה ראית????
ומה עם כל זה:????????????????
אם אתה מכיר את חוית הגלישה באתרוג - תוכל להבין שיש תחושה גם של חוסר מקצועיות. יש הרבה באגים שאין להם כל קשר לדת ולהגנה.
דוגמאות?
- בחיפוש אי אפשר לכתוב יותר מ3-4 מילים - זה ענין של הממונים על או אתגר טכני שלא פוצח?
- תקרית כמו אתמול שמתקבלת הודעה שהאתר אושר אך בפועל הוא עדיין חסום - קרה לי כמה פעמים
- אחרי שקןפצת הודעת הסינון פעמיים שלוש ברצף, כלומר שמשהו מנסה להשיג מידע על ווינדוס 10 מכמה אתרים חסומים - - תוכנת החיפוש ננעלת ונותר רק החיפוש של גוגל, ורק עמוד אחד מתוכו.
קשה לשייך את הבאגים האלו שתוקעים את הגלישה - לענין דתי/ מוסרי/ ערכי/הוראות של וועדות רבנים.
זה נותן תחושה של חוסר מקצועיות.
אולי רק כי אני לא מקצועית, לא יודעת, אבל ככה זה מרגיש לי.
לתשומת לב הניק "אתרוג" והממונים עליו:
הבעיה היא שאכן יש ציבור ענק שרוצה חסימה הדוקה ואין לו ארץ אחרת, אז הוא נאלץ להמשיך באתרוג נטול הפיטם ועטור הבלעטלאך.
כל זה נעלם מעינך???
כמה מאכזב
וגם-
כמה אופייני
הנושאים החמים