ווינדוס 10 זקוקה לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
חבל שאת התגובה האחרונה שלך- אתרוג יקר, אתה בוחר להשיב בענין נטפרי במקום להתיחס לכל הבעיות העיניניות שיש באתרוג.

זו התחמקות עלובה שאינה מתקבלת על הדעת.
על זה נאמר "הוצאת דברים מהקשרם" מכל מה שכתבתי,רק את זה אתה ראית????

ומה עם כל זה:????????????????

אם אתה מכיר את חוית הגלישה באתרוג - תוכל להבין שיש תחושה גם של חוסר מקצועיות. יש הרבה באגים שאין להם כל קשר לדת ולהגנה.

דוגמאות?
- בחיפוש אי אפשר לכתוב יותר מ3-4 מילים - זה ענין של הממונים על או אתגר טכני שלא פוצח?
- תקרית כמו אתמול שמתקבלת הודעה שהאתר אושר אך בפועל הוא עדיין חסום - קרה לי כמה פעמים
- אחרי שקןפצת הודעת הסינון פעמיים שלוש ברצף, כלומר שמשהו מנסה להשיג מידע על ווינדוס 10 מכמה אתרים חסומים - - תוכנת החיפוש ננעלת ונותר רק החיפוש של גוגל, ורק עמוד אחד מתוכו.

קשה לשייך את הבאגים האלו שתוקעים את הגלישה - לענין דתי/ מוסרי/ ערכי/הוראות של וועדות רבנים.
זה נותן תחושה של חוסר מקצועיות.
אולי רק כי אני לא מקצועית, לא יודעת, אבל ככה זה מרגיש לי.

לתשומת לב הניק "אתרוג" והממונים עליו:

הבעיה היא שאכן יש ציבור ענק שרוצה חסימה הדוקה ואין לו ארץ אחרת, אז הוא נאלץ להמשיך באתרוג נטול הפיטם ועטור הבלעטלאך.

כל זה נעלם מעינך???
כמה מאכזב

וגם-
כמה אופייני:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתרוג;2116292:
התגובה האחרונה כנראה של הניק "אתרוג" בפורום זה:

ציטוט: טוב, זה באמת לא הענין, יש איזה רכיב מיסטי ב"נטפרי" שכל דיון בו עולה המילה "נטפרי" מוסט האשכול לכיוונו והענין המרכזי ניטש. (לא בטוח שזה ממש בידי שמים, גם כמה ידי אדם ואצבעותיהם על המקלדת תורמות לכך)

התגובות מהסוג הזה- הן הפרסומת הכי טובה לנטפרי.

רק שאין בידם אחוזים להעביר אליכם

• הוסף לסימניות
בלי להכנס לשמות ספציפיים , אני לא מבין למה נהנים כ"כ לחבוט באתרוג/רימון , כאשר כמה סינונים אחרים (אני לא מתייחס בכלל לNF) בשוק הם פשוט בדיחה עצובה.

גם מבחינת השימושיות שלהם ששואפת לאפס , ובעיקר מבחינת ההגנה שלהם שכל ילד עם ידע ממש בסיסי מכיר לפחות 3-4 דרכים לעקוף אותם.
שלא לדבר על הבעיות שהם יוצרים חדשות לבקרים.

אבל אסור לדבר עליהם. יש עליהם איזה חותמת של "קדושה".
רק על אתרוג, שבמבחינה טכנולוגית ושימושית שנות דור מהם. והכניסו סטנדרטים חדשים לתעשייה , (על אף הבעיות שציינתם שהם באמת אולי רשלנות או עצלנות או וואטאבר).

קטונתי מלהבין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2116480:
בלי להכנס לשמות ספציפיים , אני לא מבין למה נהנים כ"כ לחבוט באתרוג/רימון , כאשר כמה סינונים אחרים (אני לא מתייחס בכלל לNF) בשוק הם פשוט בדיחה עצובה.

גם מבחינת השימושיות שלהם ששואפת לאפס , ובעיקר מבחינת ההגנה שלהם שכל ילד עם ידע ממש בסיסי מכיר לפחות 3-4 דרכים לעקוף אותם.
שלא לדבר על הבעיות שהם יוצרים חדשות לבקרים.

אבל אסור לדבר עליהם. יש עליהם איזה חותמת של "קדושה".
רק על אתרוג, שבמבחינה טכנולוגית ושימושית שנות דור מהם. והכניסו סטנדרטים חדשים לתעשייה , (על אף הבעיות שציינתם שהם באמת אולי רשלנות או עצלנות או וואטאבר).

קטונתי מלהבין.

אפשר להסביר?
אין לי שום דבר אישי נגדם מעבר לתסכול בסיסי שמשותף לכל או לרוב המסוננים.
אם תעקוב תוכל לראות שכל מה שכתבתי בנושא - גם אם היו בו אמוציות, היו נקודות עיניניות מתסכלות.
אני לא מחפשת לעבור למסננות עם חורים, רק מבקשת שבאתרוג יסירו את כל גושי הפלסלינה שתקועים בנפה שלהם ומפריעים לגלישה הגיונית.

דומני שעם כל הסובלנות המכובדת שאתה מגלה כלפי אתרוג, תסכים איתי שהתגובה של הניק "אתרוג" בהיותה מתעלמת מכל הנקודות המשמעותיות הנוגעות לאתרוג שהעלתי, ולוקחת פסקה אחת, גם אם היא נכונה - שעוסקת בנטפרי - היא תגובה מקוממת.
ומן הראוי שחוץ ממני יהיה עוד כמה שיסבו את תשומת לבו.
הוא לא השיב ענינית לאף בעיה שהעלתי לא עכשיו ולא בפעמים קודמות.
לו החריש - מילא.
אבל הניצול הציני של חלק מהודעתי תוך התעלמות בוטה מכל השאר - הוא לא הוגן.
והיית מצפה ממך הפעם - חרף עמדתך העיקבית - לנסות להבין גם את הלקוח המתוסכל ולא רק את חברת הסינון האומללה והכביכול "מושמצת"

מקווה שכעת גדלה ההבנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתרוג;2116292:
התגובה האחרונה כנראה של הניק "אתרוג" בפורום זה:

ציטוט: טוב, זה באמת לא הענין, יש איזה רכיב מיסטי ב"נטפרי" שכל דיון בו עולה המילה "נטפרי" מוסט האשכול לכיוונו והענין המרכזי ניטש. (לא בטוח שזה ממש בידי שמים, גם כמה ידי אדם ואצבעותיהם על המקלדת תורמות לכך)

לא להאמין איזו השמצה!
מה הכוונה "כמה ידי אדם ואצבעותיהם על המקלדת", זה הרבה יותר מרמז לאינטרסנטיות.
אני בהחלט ממליץ להרבה אנשים לעבור לנטפרי (גם לך "אתרוג", אם אהיה ציני), כי אני חושב שזה הכי טוב.
מה האינטרס פה?
גם לנטפרי אין אינטרס, מה האינטרס שלהם, שקל לכל פתיחת אתר/סרטון, בצורה של "נר לאחד נר למאה"?
או 10 שקל שהם לוקחים לחודש במסלול מסוים?
הם מתנדבים!!!

אני מתנצל על התגובה שכלל לא קשורה לנושא, אבל לענ"ד כאן יש חיוב למחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2114613:
מה שניסיתי להסביר לשואלת , שהיא יכולה להתחבר לרימון גם כשהיא נמצאת על תשתית של נטפרי בצורה של VPN , בכלל לא התייחסתי לנושא התוכנה שלהם.
אם היא רוצה לבדוק מה יותר טוב לה נטפרי או אתרוג שלא תתקין את התוכנה ותוכל לעבור בין שניהם.

אבל כיוון שהעלת את הנושא בדקתי כעת (לא היה לי גישה למחשב עם חיבור לנטפרי , רק כעת משהוא חיבר אותי למחשב כזה מרחוק). וכמו שחששתי , בפקודה קלה אחת ה VPN עובד גם עם התוכנה שלהם.

מצב סירטון על הכל.
היי חננאל אני מעריך את הדעה שלך לרוב אבל פה ההשוואה לא הוגנת, אם אתה רוצה להוכיח שנטפרי פריץ ביחס לאתרוג אתה צריך לעשות את זה עם חשבון שמחובר לספק אינטרנט RL כך שהסינון בשרת כמו אצל אתרוג.

הVPN שיש הוא כלי משלים למי שלא יכול להשתמש בRL (כי הוא במקום העבודה או כל סיבה אחרת) ובכל זאת רוצה הגנה כלשהי.

דווקא יכול להיות מעניין :)

• הוסף לסימניות
למה אתה חשוב שזה חיבור ל VPN של NF ולא ישירות ?

בסרטון לא רואים שום התחברות ל NF ב VPN.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2116958:
למה אתה חשוב שזה חיבור ל VPN של NF ולא ישירות ?

בסרטון לא רואים שום התחברות ל NF ב VPN.
מהסיבה הפשוטה שמי שיש לו ספק של RL פשוט לא משתמש בתוכנה.

• הוסף לסימניות
לא נכון,
לי יש ספק של RL ואני משתמש בתוכנה בגלל שהחבור שלי הוא אלחוטי, וחוץ מזה מה זה משנה מי שמשתמש, bris התקין את התוכנה כמו שרואים בסרטון,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;2116966:
מהסיבה הפשוטה שמי שיש לו ספק של RL פשוט לא משתמש בתוכנה.
צר לי

אבל כנראה לא ראית את השרשור מההתחלה

אני ייעצתי למשתמשת , שאם היא מתלבטת אם עדיף לה אתרוג או NF , שתתחבר ל NF דרך חיבור רגיל , ובינתיים לא תתנתק מרימון כדי שהמנוי שלה ישאר פעיל.
ואם תוכל ליצור חייגן VPN מתוך NF כדי להתחבר לאתרוג ואז תוכל להשוות.

משתמש כאן אמר לי ש VPN לספק אחר לא יעבוד, וגם אם יעבוד התוכנה תחסום.
וזה הראיתי בסרטון שקל מאוד לעקוף.(לא הראיתי איך)

בשום שלב לא ראו שחייגתי ל NF ב VPN.
התוכנה הייתה כדי לראות אם אפשר להתחבר לרימון כשאתה על NF.

בכל אופן , לא היתה לי שום כוונה להראות ש NF פריץ יותר או פחות , ולדעתי הם עושים עבודה מאוד טובה למי שמתאים סינון מהסוג של NF.
אני מלא הערכה מקוצועית וערכית לעוסקים שם במלאכה. שלא תהיה שום טעות.

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה