- הוסף לסימניות
ואני כבר מעל גיל 18...
לא אגיד בכמה
מה עושים?
לא אגיד בכמה
מה עושים?
האמת שגם אני לא קיבלתי, הבעיה היא שעברתי דירה, אז אני לא יודעת איפה להצביע.....ואני כבר מעל גיל 18...
לא אגיד בכמה
מה עושים?
מקורהאמת שגם אני לא קיבלתי, הבעיה היא שעברתי דירה, אז אני לא יודעת איפה להצביע.....
הגיוני, לא,קופצת על האשכול---
יש קלפי ממש מול הבית שלי
אבל שיבצו אותי בקלפי במרחק עשר דק' הליכה
הגיוני???
יש אפשרות לערער?
זה קורה הרבה, והסיבה לכך שיש הרבה אנשים ששולחים ל''מול הבית שלכם'', וחלקם הגדול צריך לצעוד לשם כמה דקות, ואין הגיון לשלוח אותם עוד יותר רחוק רק כדי שאתם תוכלו להצביע מול הבית.קופצת על האשכול---
יש קלפי ממש מול הבית שלי
הגיוני???
יש אפשרות לערער?
ספר הבוחרים עם השיבוץ נסגר מזמן ואין מה לעשותקופצת על האשכול---
יש קלפי ממש מול הבית שלי
הגיוני???
יש אפשרות לערער?
וכמובן אם יש קושי בהגעה לכל המפלגות יש מטות להסעת בוחרים למי שצריך...ספר הבוחרים עם השיבוץ נסגר מזמן ואין מה לעשות
עקב הקורונה פיצלו קלפיות ולכן זה מה שקרה
אני חושב שזה לא כזה נורא בפרט שכחרדים המקיימים מצווה בהצבעתינו יש כאן שכר פסיעות גדול...
אם יש לכם קושי בניידות, יש לשקול הצבעה בקלפי נכים במילוי הצהרה על מוגבלות תנועה (ברצינות).
בעבר בעלי התנדב במטה להסעת בוחרים![]()
לא עד כדי כך
סך הכל עוד לא היה לי יומולדת 90![]()
בעבר בעלי התנדב במטה להסעת בוחרים
האנשים לא היו בגיל 90 בלשון המעטה...![]()
זה לא אתה מחליט את מי להסיע ואת מי לא..וכך מסיעים בקלילות גם מי שלא כל כך זקוק להסעה?..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים