עזרה וועדת הבחירות לא שלחה לי טופס

• הוסף לסימניות
נראה לי שהיא התכוונה שהם לא שלחו את ההודעה לבוחר והיא לא יודעת איפה היא מצביעה

• הוסף לסימניות
האמת שגם אני לא קיבלתי, הבעיה היא שעברתי דירה, אז אני לא יודעת איפה להצביע.....
מקור
לא קיבלתי הודעה לבוחר, מה באפשרותי לעשות?

אין צורך רשמי בהודעה זו לשם ההצבעה בקלפי. אם אינך יודע/ת היכן הקלפי בה את/ה אמור/ה להצביע, ניתן לברר זאת דרך אתר ועדת הבחירות המרכזית בכתובת: www.bechirot24.bechirot.gov.il, או טלפונית מול משרד הפנים בטלפון: 1-800-222-290.
מענה אנושי ניתן בימים א'-ה' 08:30-22:00 יום ו' 08:30-13:30.
המענה יינתן בשפות: עברית, ערבית, רוסית, אמהרית ואנגלית.
כמו כן, במסרון ניתן לקבל מענה 24 שעות ביממה במספר: 050-8085500 או בפקס: 1-800-222-291.
*לבדיקת מיקום הקלפי, יש להכין מספר זהות בעל 9 ספרות (כולל ספרת ביקורת) ואת תאריך ההנפקה של תעודת הזהות (ככל שיש תאריך הנפקה).

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול---
יש קלפי ממש מול הבית שלי
אבל שיבצו אותי בקלפי במרחק עשר דק' הליכה
הגיוני???
יש אפשרות לערער?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול---
יש קלפי ממש מול הבית שלי
הגיוני???
יש אפשרות לערער?
זה קורה הרבה, והסיבה לכך שיש הרבה אנשים ששולחים ל''מול הבית שלכם'', וחלקם הגדול צריך לצעוד לשם כמה דקות, ואין הגיון לשלוח אותם עוד יותר רחוק רק כדי שאתם תוכלו להצביע מול הבית.
אם יש לכם קושי בניידות, יש לשקול הצבעה בקלפי נכים במילוי הצהרה על מוגבלות תנועה (ברצינות).

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול---
יש קלפי ממש מול הבית שלי
הגיוני???
יש אפשרות לערער?
ספר הבוחרים עם השיבוץ נסגר מזמן ואין מה לעשות
עקב הקורונה פיצלו קלפיות ולכן זה מה שקרה

אני חושב שזה לא כזה נורא בפרט שכחרדים המקיימים מצווה בהצבעתינו יש כאן שכר פסיעות גדול...

• הוסף לסימניות
ספר הבוחרים עם השיבוץ נסגר מזמן ואין מה לעשות
עקב הקורונה פיצלו קלפיות ולכן זה מה שקרה

אני חושב שזה לא כזה נורא בפרט שכחרדים המקיימים מצווה בהצבעתינו יש כאן שכר פסיעות גדול...
וכמובן אם יש קושי בהגעה לכל המפלגות יש מטות להסעת בוחרים למי שצריך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה