whatsapp ווצאפ כשר

• הוסף לסימניות
לצורך נסיעה לחו”ל אני צריך ווצאפ כשר איזה סינון מומלץ וכמובן תומך סים בינלאומי?
כרגע אני בנטפרי שלא מאשרים ווצאפ

• הוסף לסימניות
כשר פליי ממליצה ממש לא רואים סטטוס ולא תמונות של האנשים בווצאפ.. צריך לברר איתם עם תומכים סים בינלאומי..

• הוסף לסימניות
כשר פליי ממליצה ממש לא רואים סטטוס ולא תמונות של האנשים בווצאפ.. צריך לברר איתם עם תומכים סים בינלאומי..
ממש לא, בכושר פליי אפשר לראות סטטוסים ותמונות פרופיל, הם חוסמים רק את הערוצים שמתחת לסטטוס,
אגב כושר פליי בכללי לא הכי מומלץ פעמים רבות קורה אצלם שהחסימה באופן פתאומי מופסקת ובשביל שהחסימה תחזור צריך להודיע להם.

• הוסף לסימניות
ממש לא, בכושר פליי אפשר לראות סטטוסים ותמונות פרופיל, הם חוסמים רק את הערוצים שמתחת לסטטוס,
אגב כושר פליי בכללי לא הכי מומלץ פעמים רבות קורה אצלם שהחסימה באופן פתאומי מופסקת ובשביל שהחסימה תחזור צריך להודיע להם.
אז בחסימה שאני עשיתי אצלם לא ראיתי לא סטטוס ולא פרופילים..

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש להם ווטסאפ כשר ווטסאפ פתוח.
יכול להיות שזה שונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה