כללי וורדפרס או wix?

• הוסף לסימניות
יש לי אפשרות ללמוד עיצוב אתרים דרך ווילס או וורדפרס, יש המלצות? הסתייגויות? אשמח לשמוע
תודה!

• הוסף לסימניות
בויקס אין שליטה כלל בקוד.
בוורדפרס יש.

• הוסף לסימניות
אני מתחילה מאפס, עד עכשיו מעצבת רק לדפוס .
מה תיתן לי שליטה בקוד?
תודה!

• הוסף לסימניות
wix זה תוכנה לתחביב
לא נראה לי שיש מה ללמוד..תכנס ותראה

ווארדפרס צריך למידה. אז אם כבר תלמד- אז תלמד ווארדפרס.

• הוסף לסימניות
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
מה תיתן לי שליטה בקוד
מה את רוצה ומה שאת צריכה.
אם אין שליטה בקוד זה רק מה שהם נותנים.

• הוסף לסימניות
ויקס - חובבני לגמרי כל אחד יכול
אני נתקעתי כשרציתי לקדם אתר וב 90% מכלי הקידום לא יכולנו להשתמש...
וכן אי אפשר לעצב חופשי, זו מערכת סגורה

• הוסף לסימניות
אם אין לך ידע בקוד, רק וויקס.
אלא אם כן יש צורך באתר מקצועי יותר!

• הוסף לסימניות
וורדפרס ללא צל של ספק!
אין אפילו השוואה...

• הוסף לסימניות
ואולי קצת לא קשור,
למה לא אלמנטור או פוג'ו? נראה לי עדיף ובחינם

• הוסף לסימניות
פוג'ו היא לא תוכנה...

נכתב ע"י dovsafsel;2271372:
ואולי קצת לא קשור,
למה לא אלמנטור או פוג'ו? נראה לי עדיף ובחינם

תבניות פוג'ו הן תבניות וורדפרס ברמת "פרימיום", כלומר שיש בהן הרבה אפשרויות.

• הוסף לסימניות
לדעתי חד משמעית וורדפרס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה