וורדפרס - סדר פוסטים

• הוסף לסימניות
איך מגדירים סדר פוסטים (ונניח שאני מוסיף שדה אינדקס חדש בטבלה posts, איפה בקוד אני בורר את סדר הפוסטים?)

• הוסף לסימניות
בדף הרלוונטי של התבנית.
בעיקרון, לא אמורים לגעת בטבלה של מסד הנתונים. יש כלים מובנים בוורדפרס בשביל זה.

• הוסף לסימניות
תול בבקשה להפנות אותי?
תודה.

• הוסף לסימניות
אם תסכים לנדב יותר מידע, מסתבר שיוכלו לעזור לך יותר.
בינתיים צריך ממש לנחש מה אתה מחפש.

• הוסף לסימניות
בוורדפרס - פוגו',
אני רוצה לסדר את הפוסטים לפי מפתח שלא מצאתי אותו ברשימה שבתוך האפשרויות של הפוסט.
שם יש לפי מחבר, תאריך וכד'. אבל אני צריך סדר שאני תמיד יכול להכניס עוד פוסטים לפני/באמצע/אחרי וכו' במיקום שאני רוצה את הפוסטים.
השאלה איך עושים את זה.
תודה

• הוסף לסימניות
בעמוד הפוסטים עצמו למעלה יש אופציה של מיון ואז את יכולה לבחור ידנית את הפוסטים ולגרור בסדר הרצוי וכן את יכולה לשנות תאריך ואז אוטומטית יתעדכן לפי סדר כרונולוגי
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האופציה הראשונה לא מצאתי, השניה אפשרית. והייתי מעדיף בלי שאצטרך לשנות סדר פוסטים
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה