וורדפרס - פלאג אין ששולח מיילים לכל המשתמשים הרשומים באתר כאשר נכתב פוסט חדש

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני מחפש פלאגאין לוורדפרס ששולח מיילים לכל המשתמשים הרשומים באתר כאשר נכתב פוסט חדש.
התקנתי כמה פלאגאינים אבל לא כ"כ עבדו כנראה בגלל הרשאות שרת וכ'.
מישהו מכיר משהו קל ,פשוט ושעבד לו?(עדיף שעבד לו על שרת גודדי).
אשריכם!

• הוסף לסימניות
תודה שעיה

אתה יכול להסביר קצת איך זה עובד.
לא ממש הצלחתי להבין באתר שלהם.
איך אני הופך את הפידס האלא למיילים ואיפה אני מגדיר או מקשר לרשימת נמענים שלי באתר?

• הוסף לסימניות
הבנתי איך זה עובד

אבל זה קצת מסורבל...
צריך לשים לינק באתר ואז הבנאדם צריך למלאת כל מיני פרטים באנגלית כדי להצטרף לרשימת תפוצה...ארוך ומיגע
אני מדבר על משהו שפשוט שולח מייל כשיש פוסט חדש למשתמשים שכבר רשומים באתר
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארז ליברמן;662584:
אבל זה קצת מסורבל...
צריך לשים לינק באתר ואז הבנאדם צריך למלאת כל מיני פרטים באנגלית כדי להצטרף לרשימת תפוצה...ארוך ומיגע
אני מדבר על משהו שפשוט שולח מייל כשיש פוסט חדש למשתמשים שכבר רשומים באתר
מישהו מכיר?

יש מגוון פלגאינים למטרה שאתה מבקש, כגון http://subscribe2.wordpress.com/ ועוד נוספים שאותם תוכל למצוא אם תחפש באתר של וורדפרס.

אבל פידברנר הוא הדרך המאובטחת ביותר הן עבורך והן עבור המשתמשים שלך.
אין לי זמן לפרט את כל היתרונות, אבל זה ברור.
אם אתה רוצה עצה טובה, תשתמש בזה ותמנע בעיות רבות אחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה