וזכנו...

• הוסף לסימניות
מרגש

• הוסף לסימניות
נוגע בלב!!
מיוחד!

• הוסף לסימניות
וברצינות. הכסאות מציקים לי בעין. בהשקעה של דקה וחצי היה אפשר לסדר אותם/ להעיף אותם הצידה והתמונה היתה יפה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית100;1819832:
איפה זה בעזרת נשים או גברים??
בעזרת נשים. אני מזהה את השיחים...

• הוסף לסימניות
תמונה עם סיפור מצוין
יכל להיות מבוצע פי כמה טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1819744:
וברצינות. הכסאות מציקים לי בעין. בהשקעה של דקה וחצי היה אפשר לסדר אותם/ להעיף אותם הצידה והתמונה היתה יפה יותר.

מה שמציק לאחד, נהדר לשני :)

אוהבת את הכסאות במיוחד!

• הוסף לסימניות
לי הפריע לראות את הכותל ריק...
למרות שזה כנראה בכוונה תחילה.

תמונה מיוחדת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1819929:
מה שמציק לאחד, נהדר לשני :)

אוהבת את הכסאות במיוחד!
אם הם היו מסודרים ב"בלאגן מאורגן" זה היה יכול להוסיף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1819744:

דוקא אהבתי את הכסאות
עושה אוירה של כותל

• הוסף לסימניות
הכסאות !!!זה כל היופי!!!
עושה תתמונה מקורית כל כך!!!!
תמונה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה