ויזה בריטית - מישהו מתמצא?

• הוסף לסימניות
שלום אני מעוניינת להוציא דרכון בריטי .
שמעתי שאני יכולה אם לאבי וסבי היה גם דרכון בריטי.
מישהו פה מתמצא בענין??
אשמח לשמוע כל ידע בנושא

• הוסף לסימניות
לא שמעתי מהמושג של ויזה בריטית. אולי דרכון בריטי את מתכוונת.

• הוסף לסימניות
אזרחות

• הוסף לסימניות
כמעט כל מדינה, מאפשרת לדור שני ושלישי של אזרחיה להוציא ג"כ אזרחות. אחרי שעושים אזרחות אפשר להנפיק דרכון של המדינה.
את האזרחות עושים דרך שגרירות המדינה, את צריכה לפנות אליהם והם יגידו לך איזה מסמכים את צריכה לשלוח כדי שיוכלו לבדוק אם את זכאית לאזרחות.
הם צריכים בדר"כ את תעודת הזהות/דרכון של ההורה/הסב בעל האזרחות, ותעודת לידה/זהות/דרכון של המבקש להתאזרח, אם את דור שלישי אז הם צריכים גם את תעודת הזהות של ההורה, ואם את מבקשת אזרחות למדינה של הסבא/סבתא מצד האמא הם צריכים גם לראות תעודת נישואין של ההורים כדי לאמת את שמות המשפחה.
אם יש מישהו מהמשפחה שכבר הוציא אזרחות, התהליך יותר קל. בעיקרון אחרי ששולחים את המסמכים הם בודקים שהכל נכון ואת זכאית, אבל לפעמים זה יכול לקחת שנה +
בקיצור, את צריכה לפנות לשגרירות בריטניה והם יסבירו לך מה את צריכה להביא כדי לעשות אזרחות.

• הוסף לסימניות
אם אביך נולד בבריטניה אוטומטית את אזרחית ויכולה להוציא דרכון בלי לעשות אזרחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;918865:
אם אביך נולד בבריטניה אוטומטית את אזרחית ויכולה להוציא דרכון בלי לעשות אזרחות.

את בטוחה? אני ילידת בריטניה ואזרחית.
ביתי נולדה בארץ, הבנתי שהיא זכאית לאזרחות רק אם אם שני ההורים אזרחים.

• הוסף לסימניות
אבא שלי לא נולד בבריטניה אך יש לו דרכון בריטי (לא בתוקף)
אבל יש לי משפחה שלימה שם.
אולי כדאי לי לקחת עורך דין טוב בתחום? מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
"כמעט כל מדינה, מאפשרת לדור שני ושלישי של אזרחיה להוציא ג"כ אזרחות. אחרי שעושים אזרחות אפשר להנפיק דרכון של המדינה"

בבריטניה זה ממש ממש לא כך!
מאז שהאיסלמים השתלטו להם על המדינה הם החמירו את כל הכללים
זה מאד תלוי איפה נולדת,באיזה תאריך, איפה נולד אביך ואיזה סוג אזרחות יש לו
אם אביך נולד כאן או שנהיה אנגלי ממגורים ארוכים כאן אז יש מצב שאת אנגליה באופן אוטומטי
אם אביך הוא רק צאצא לבריטי אז זה הרבה יותר מסובך
אני ממש לא רואה שום טעם לקח עורך דין זה או שאת זכאית או שלא...(אצל אנגליים אין משחקים)
אני ממליצה לך להתקשר למשרדי אגודת ישראל בלונדון ולדבר עם הרב מיכאל פוזן 0208-8006688 הוא ישמח לעזור לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה