דרוש מידע ויזה לארצות הברית משהו יודע?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות בימים אלו של קורונה וסגר להוציא ויזה לארה"ב לילד קטן.
אני יודעת שהקונסוליה לא מקבלת קהל, אבל אולי לילדים קטנים שרק צריך לשלוח את הקבצים יש אפשרות לעשות.
אשמח לקבל מידע בנושא
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כן, בימים אלו ניתן להוציא ויזה לילדים עד גיל 14, במידה ששני ההורים הם לא אזרחים אמריקאים ובמידה ויש ויזה בתוקף לאחד ההורים.
כמו כן ניתן לחדש ויזה שפג תוקפו פחות משנה אחורה.
תשובות לעוד הרבה שאלות בנושא, תוכלו למצוא במדריך שערכתי בס"ד.

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות בימים אלו של קורונה וסגר להוציא ויזה לארה"ב לילד קטן.
אני יודעת שהקונסוליה לא מקבלת קהל, אבל אולי לילדים קטנים שרק צריך לשלוח את הקבצים יש אפשרות לעשות.
אשמח לקבל מידע בנושא
תודה רבה

כן, בימים אלו ניתן להוציא ויזה לילדים עד גיל 14, במידה ששני ההורים הם לא אזרחים אמריקאים ובמידה ויש ויזה בתוקף לאחד ההורים.
כמו כן ניתן לחדש ויזה שפג תוקפו פחות משנה אחורה.
תשובות לעוד הרבה שאלות בנושא, תוכלו למצוא במדריך שערכתי בס"ד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לתשובה על שתי שאלות:
1. האם בתקופה זו אין שום אופציה לעשות ויזה לאדם בוגר?
2. אם יש לי אזרחות קנדית [לא דרכון], האם אני נדרש לויזה כדי להיכנס לארה"ב?
לאדם בוגר ניתן לעשות ויזה רק אם הוא בתוך שנה מאז פג תוקף הויזה הקודמת שלו, אם עבר שנה או מעולם לא היה לו ויזה אין כרגע אפשרות לחדש.
מחר נפתח המחלקה האמריקאית בשגרירות לעשות דרכונים לארה"ב לאזרחי ארה"ב
לגבי אזרחות קנדית איננו יודע.

• הוסף לסימניות
לאחר בירור קל, עלה בידי שמי שיש לו דרכון קנדי לא צריך ויזה, אבל אזרחות קנדית לא מספיקה.
לטובת העוקבים.

• הוסף לסימניות
אשמח לתשובה על שתי שאלות:
1. האם בתקופה זו אין שום אופציה לעשות ויזה לאדם בוגר?
2. אם יש לי אזרחות קנדית [לא דרכון], האם אני נדרש לויזה כדי להיכנס לארה"ב?
שלום, אני אזרח קנדי, יש לך אולי מושג איך אני עושה אזרחות קנדית לילדים שלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה