דרוש מידע וייז

• הוסף לסימניות
יש לי מכשירו וייז פשוט בהדרן - והוא מאוד איטי וכל לחיצה הוא חושב כמה שניות.
ובהדרן אמרו לי שזה תקין שזה ככה. ואותי זה מאוד מתסכל. כי אם זה נמצא ברכב כל היום, וכשמתחילים בנסיעה לוק לו הרבה זמם להטען, ולפעמים צריך לקבל החלטנ מיידית לאיזה כיוון נוסעים.

ויש לי חבר שקנה קצת יקר - לוייז בלבד, אבל עם יותר זיכרון "ראם" (כמדומני 4) ויותר זיכרון במכשיר (כמדומני 64 גיגה) והמכשיר רץ במהירות.

• הוסף לסימניות
המכשיר עולה תשלום ראשון 200?
וכמה אח"כ כל חודש כולל התוכנית?
ולכמה שנים?
ואיזה מכשיר זה?
26.9 כולל סים שמור ל 3 שנים
יש לי מכשירו וייז פשוט בהדרן - והוא מאוד איטי וכל לחיצה הוא חושב כמה שניות.
ובהדרן אמרו לי שזה תקין שזה ככה. ואותי זה מאוד מתסכל. כי אם זה נמצא ברכב כל היום, וכשמתחילים בנסיעה לוק לו הרבה זמם להטען, ולפעמים צריך לקבל החלטנ מיידית לאיזה כיוון נוסעים.

ויש לי חבר שקנה קצת יקר - לוייז בלבד, אבל עם יותר זיכרון "ראם" (כמדומני 4) ויותר זיכרון במכשיר (כמדומני 64 גיגה) והמכשיר רץ במהירות.

אכן צריך לבדוק את איכות המכשיר שרוכשים,
המכשיר שאני מדבר עליו זה: סמסונג A04
עם 3 ג'יגה ראם.
מהיר ואיכותי עם טעינת TYPE C

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על מכשיר וויז בלבד איכותי ולא יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה