כללי וייעוץ לשיפור כרטיס ביקור לקוסמטיקאית

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת מה מרגיש יותר קוסמטיקה,
ועצות לשיפור
(לגבי ההצללה מתחת ליעוץ, הורדתי במקורי)

קבצים מצורפים

• סקיצה 2.jpg
    סקיצה 2.jpg
    KB 195.9 · צפיות: 28
  • סקיצה לכרטיס ביקור 1.jpg
    סקיצה לכרטיס ביקור 1.jpg
    KB 190.7 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
הראשון ממש משדר ומעוצב בטוב טעם!!! אהבתי...

• הוסף לסימניות
הראשון כמובן!
הוא מהמם!
(בצד הקדמי אולי להוריד טיפה את הלוגו למטה, נראה שיש למעלה פחות חלל מלמטה, בצד האחורי, אני חושבת שמיותר שטיפול עשירי חמישים אחוז, כרטיס ביקור צריך להיות תדמיתי ולא מכירתי.. ולשנות ל'תור' ולא 'תורים'..)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אסתי.
למה לא הראת לי את השיפור?
עשית את זה בגדול!!!
ברור שהראשון!
וכמו שאמרו לפני
למרכז את הלוגו בראשון
ולהשאיר יותר ספייס בצד האחורי

• הוסף לסימניות
כל הקטע של המרכוז זה כי ההדמיה לא בגודל של 5*9 אבל באמיתי הכל יושב טוב

תודה!!

• הוסף לסימניות
הראשון ממש יפה!!
קצת מפריע ש הH לא סימטרית.

• הוסף לסימניות
הראשון! צעיר, רענן, נקי ומשדר מצויין.

השני קצת מפוצ'קן.

• הוסף לסימניות
גם בעד הראשון.
בצד השני הייתי מדגישה את הדיל במיוחד בשבילך כמו בדוגמה השניה.
מי שכתבה שכרטיס ביקור לא צריך להיות מכירתי -
עדיף שכן יהיה שיווקי\מכירתי אם אפשר
ובמקרה כזה אני חושבת שלגמרי מתאים.

• הוסף לסימניות
האופציה הראשונה עדיפה ויפה יותר.
רק שזה לא בפרופורציות של כרטיס סטנדרטי, כנראה בגלל המוק-אפ (בחו"ל גודל הסטנדרט הוא שונה)
כמובן שאת יכולה להכין כרטיס בכל גודל שתרצי,
שימי לב לבליד הפנימי, שלפי המוק-אפ שלך נראה שהטקסט קרוב מדי לשוליים, שמתוכם יורדים כ-2 מ"מ בחיתוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה