כללי וייעוץ. מודעה לעצמי

• הוסף לסימניות
אשמח אם תחוו דעתכם, תייעצו מה כדאי לשפר.. האם הרעיון מובן? האם המודעה קליטה ותופסת? מה כדאי לשפר להוסיף וכל עצה תבורך..

( החץ כמובן צריך עיבוד רציני זה רק העיבוד הראשון)

זה דחווףףףף
דרך אגב מה אתם מייעצים בנוגע לטקסט למטה.. משהו שם לא מסתדר לי...

קבצים מצורפים

• מודעה.jpg
    KB 334.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מעניין! כדאי ולא כדיי או כדי?

• הוסף לסימניות
מעניין.

הייתה תקופה ארוכה מאד שהציור התפרסם בכח הפרסום וכבר עלה לי על העצבים
ולכן אותי למשל זה קצת..

• הוסף לסימניות
הרעיון טוב, אבל קצת מתוחכם מדי, ולוקח זמן להבין מה הכוונה.
כמו"כ העיצוב לא משקף את הרמה העיצובית שלך, וחבל.
יותר אהבתי את המודעה הראשונה שפרסמת (עם ה-ג' הגדולה)...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עוד משהו, הבעיה בתמונה הזו היא שכדי לראות את שני הפרצופים צריך לסובב את הדף, ומי שלא מכיר, רואה רק את האשה הזקנה...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון, העיצוב דורש שיפוץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;819002:
מעניין.

הייתה תקופה ארוכה מאד שהציור התפרסם בכח הפרסום וכבר עלה לי על העצבים
ולכן אותי למשל זה קצת..
מזה כח הפרסום? התפרסם באיזה הקשר..?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pm;819015:
אהבתי את הרעיון, העיצוב דורש שיפוץ

ברור לי שהוא דרוש שיפוץ.. ולכן העלתי את זה לכאן כי אני רוצה קצת הכוונה מה הייתם ממליצים שיתן לזה מראה יותר מעוצב.... ??
כי כרגע זה רק הביצוע הראשוני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;819013:
עוד משהו, הבעיה בתמונה הזו היא שכדי לראות את שני הפרצופים צריך לסובב את הדף, ומי שלא מכיר, רואה רק את האשה הזקנה...

דווקא אני מייד קלטתי שיש כאן משהו מעבר לזקנה.. וגם החץ בא להסביר לאלו שלא קולטים...

הפרסום הקודם היה חמוד אבל לא העביר איזשהו מסר .. , האמת שהבעיה בפרסום הנוכחי שהוא לא יכול לחזור על עצמו . פעם אחת והציבור מיצא את הרעיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה