• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על חנות וילונות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וילונוי
משפחת לוינשטיין
רח' מתתיהו 24 בני ברק
03-6772773
מקום עם יחס אישי, מקצועיות ורמה גבוהה
מומלץ בחום!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לתת מענה מושלם
זמין בטלפון 0533181518 ברוך מילר

להתרשמות ולקבלת הקטלוג במייל
שלחו אלניו מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממליץ מאוד על וילונייס מהיכרות אישית עבודה יסודית ומקצועית עם מגוון ענק של בדים וסגנונות. שלחתי אליו לקוחות שהיו מאוד מרוצים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל וילונייס ההיתי ממש מרוצה גם מהשירות וגם מהאיכות
היה נעים וסבלני ויצא מושלם !!!!!!!!
אפשר לקבל תמונות במיל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן גם אני ממליץ בחום על וילונייס מהכירות אישית עם הרב ברוך מילר!
ממש דברים מדהימים ומחירים סבירים מאוד!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני ממש ממליץ בחום על ברוך מוילוינס
בעל מקצוע עשה לי עשרות מטרים בבית ספר
ממש מקצועי מדויק אמין
והכי חשוב נותן שירות ממש טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה