וינדוס 8 מול 8.1

• הוסף לסימניות
איך ווינדוס 8.1? יש לי ווינדוס 8 והוא כל הזמן מקפיץ לי הודעת שדרוג. כדאי להכנע?

• הוסף לסימניות
בטח.
מאד משמעותי מבחינת הסגירה של האפליקציות שהרבה יותר קשה ב-8.

• הוסף לסימניות
יש כבר קובץ לשנות השפת תצוגה (MUI) לוינדוס 8.1?

• הוסף לסימניות
אני אישית מאוד מרוצה מה8.1 אבל מנסיון אזהיר שכדאי להתקין אותו בהתקנה נקייה. ולא לשדרג דרך חנות האפליקציות. לעיתים קרובות יש חוסר התאמה של דרייברים לאחר השדרוג מה שגורם לבאגים בזיהוי התקנים כמו בלוטות' ואפילו כונן DVD.

• הוסף לסימניות
ווינדוס 8.1 יצאה אחרי שנה של משוב מהלקוחות על ווינדוס 8 ויש בה הרבה שיפורים גם מתחת למכסה מנוע.. מומלץ מאד לשדרג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PCM;1381054:
אני אישית מאוד מרוצה מה8.1 אבל מנסיון אזהיר שכדאי להתקין אותו בהתקנה נקייה. ולא לשדרג דרך חנות האפליקציות. לעיתים קרובות יש חוסר התאמה של דרייברים לאחר השדרוג מה שגורם לבאגים בזיהוי התקנים כמו בלוטות' ואפילו כונן DVD.
איך אני מתקינה בהתקנה נקייה בלי לשלם שוב?

• הוסף לסימניות
תשמרי את המספר הסידורי שלך.

• הוסף לסימניות
בעיקרון ודאי שכדאי לשדרג , אבל נתקלתי בכמה מקרים שהתקני חומרה מסויימים לא עובדים טוב ב 8.1. (בלי מאמץ מיוחד)

למשל בסידרת LENOVO ה U310 וה U410 הכרטיס קול עושה בעיות ב 8.1 , יש פיתקון אבל מאוד מסובך .

החברות הסלולריות לא תומכות בהרבה מודמים ב 8.1 וב8 כן . (לא ברור לי אם זה בגלל בעיה אמיתית או סתם חנטרשיות שלהם)

יש תוכנת חסימה מאוד פופולרית שהרבה פעמים ב 8.1 בכלל לא חוסמת כלום דרך הדפדפן-אפליקציה , ועוד כל מיני דברים קטנים שאני בטוח שיסתדרו במשך הזמן .

עדיין עם כל זה ודאי שעדיך לנסות לשדרג. זה כבר יותר משנה בחוץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה