כללי ויעוץ לעלון שבועי

• הוסף לסימניות
חוו"דכם על עלון שבועי ליהודים לאו דוקא שומתומ"צ.

צריך יעוץ לגבי האייקון החסר למדור "אוכל לנשמה" (דבר תורה), איזה אייקון מתאים שם?
האייקון של הסמיילי ב"שבת שלום" הוא לבקשת הלקוח.

קבצים מצורפים

• The Weekly Share-1.jpg
    KB 277.4 · צפיות: 17
  • The Weekly Share-2.jpg
    KB 388 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
לדעתי אפשר לשים כל סימבול שמזכיר יהדות...

• הוסף לסימניות
אם היתה אפשרות צלצול כפול היינו בוכים חמה אין משולש...
ממש מדהים. פשטני ומדבר לעניין.
בקשר לאייקון אפשר ליצור צורה של מגן דוד או ספר או משהו כזה מציורים של אוכל (דברים שיובנו גםבקטן כמו גלידה, בורגר וכדו' שהאייקונים מוכרים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiskaaryeh;988433:
יפה מאוד!
לדעתי אפשר לשים כל סימבול שמזכיר יהדות...

הבעיה היא שלכל אחד יש משהו שמזכיר יהדות בצורה שונה - לאחד חמסה לשני מגן דוד לשלישי מנורה לרביעי לוחות הברית וכו'
אני צריך משהו גלובלי (אני לא יכול לשים מגן דוד - מגבלת הלקוח).

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

(הלקוח מעוניין שיהיה כך ללא תמונות וכד' כדי שיהיה יותר חי?
אולי כדאי לנסות לישר את הפסקה בשני הצדדים)

• הוסף לסימניות
כשאתה הולך על עימוד מבוסס טיפוגרפיה, ללא ויז'ואלס, הטיפוגרפיה צריכה להיות עשויה ברמה של 300%. כרגע זה ממש לא שם.
וחוץ מהטיפול בטיפוגרפיה, אני הייתי שוקלת טוב טוב את הנושא של ויתור על ויז'ואלס, בפרט לאור קהל היעד שאתה פונה אליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;988609:
כשאתה הולך על עימוד מבוסס טיפוגרפיה, ללא ויז'ואלס, הטיפוגרפיה צריכה להיות עשויה ברמה של 300%. כרגע זה ממש לא שם.
וחוץ מהטיפול בטיפוגרפיה, אני הייתי שוקלת טוב טוב את הנושא של ויתור על ויז'ואלס, בפרט לאור קהל היעד שאתה פונה אליו.

דבר ראשון בקשו ממני ללכת על (לא לזוז מ) עיצוב אחיד של שאר דברים שעיצבו להם קודם שזה כולל ללא תמונות (הצלחתי לדחוף להם אייקונים). ככה שאני די מוגבל במשחק.

דבר שני הם ממלאים את הטקסט ואולי גם מוסיפים תמונות, אני רק מעצב את המסגרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;988670:
דבר ראשון בקשו ממני ללכת על (לא לזוז מ) עיצוב אחיד של שאר דברים שעיצבו להם קודם שזה כולל ללא תמונות (הצלחתי לדחוף להם אייקונים). ככה שאני די מוגבל במשחק.

דבר שני הם ממלאים את הטקסט ואולי גם מוסיפים תמונות, אני רק מעצב את המסגרת

מוגבל?
אני לא רואה כאן שימוש בהרבה מאוד אופציות שעיצוב טיפוגרפי נטו (אפילו ללא אייקונים) מציע.

שנית, אם אכן הם מתכוונים להשתמש בויז'ואלס, אתה מוכרח לתכנן את זה כחלק מהגריד. או לכל הפחות להציג להם שתי אפשרויות - עם ובלי ויז'ואלס. אתה לא יכול לאפשר לשושי המזכירה (מחילה מכבודה) להחליט איפה הם ימוקמו, באיזה גודל, איזה יישור, מסגרת כן או לא וכו'. אלה החלטות של מעצב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה