ויקרא שמי בישראל...

• הוסף לסימניות
שיניתי את שם הניק שלי
הגיע הזמן, לא?

מה אומרים? מתאים לי???

• הוסף לסימניות
בהחלט! :)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באמת הגיע הזמן שלך להזדהות ...ויש על מה , במיוחד אחרי כזה מאמר :)
אבל לפחות תני לנו הסבר לשם הקודם -מה זה REV קשור לרויט???
חמודה את, אין עליך!
באמת כשנרשמתי לאתר וחיפשתי כינוי- הוספתי את ה REV לרות כדי לאזכר את נושא הרוויט בו אני עובדת ומבצעת הדמיות.
אבל אפשר לאמר ששכחתי את העיסוק המרכזי- תכנון ועיצוב...:confused:

טוב שיש הזדמנות לתקן, במיוחד אחרי שכמה קראו לי בטעות רעות...

• הוסף לסימניות
מזל טוב רותי,
הלוגו שלך לא בילבל
אך תמיד טוב להתרענן
עכשיו זו גם הזדמנות להודות לך על תרומתך לצוות האנונימי והלא...
אולי זו תהיה דחיפה בשבילי ג"כ יום אחד.

• הוסף לסימניות
מזל טוב רותי,
הלוגו שלך לא בילבל
אך תמיד טוב להתרענן
עכשיו זו גם הזדמנות להודות לך על תרומתך לצוות האנונימי והלא...
אולי זו תהיה דחיפה בשבילי ג"כ יום אחד.
???

• הוסף לסימניות
באמת כשנרשמתי לאתר וחיפשתי כינוי- הוספתי את ה REV לרות כדי לאזכר את נושא הרוויט בו אני עובדת ומבצעת הדמיות.
אז צדקתי עם הרוויט - יפה שאת עובדת בתוכנה הזו , זה דור העתיד:rolleyes:כך אומרים
מעניין מתי הספקת ללמוד את זה לעומק , חרוצה

• הוסף לסימניות
אז צדקתי עם הרוויט - יפה שאת עובדת בתוכנה הזו , זה דור העתיד:rolleyes:כך אומרים
מעניין מתי הספקת ללמוד את זה לעומק , חרוצה
אצלי זה לא כ"כ נובע מדור העתיד כמו מדור העבר.
אני עובדת בה להדמיות, פחות מכירה את אופציות הדו מימד שלה, כך שאין לך ממה להתלהב.

למדנו אותה כפי שאת זוכרת עוד בלימודים ופשוט השקעתי בה הרבה למידה עצמית אח"כ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה