וירוס באון קי.. איך מנקים?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה נושא שדובר בו רבות,
למרות שאת , לצערי לא מצאתי את הפתרון ההולם.
הכנסתי את האון קי שלי למחשב עם וירוס.
והאון קי שלי נדבק בוירוס של הקיצורי דרך.
שתי שאלות לי אליכם.
ראשית, איך אני מנקה את האון קי?
שנית, איפה אני מנקה, הרי אם אכניס אותו למחשב שלי המחשב ידבק וכו.

מה אני עושה?
תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
תיקון הכללי

כאן:

• הוסף לסימניות
תיקון הכללי

כאן:
תודה ענקית!!!

• הוסף לסימניות
ראו כאן...

קבצים מצורפים

• וירוס קיצור דרך.docx
    KB 12.8 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
כך ניתן לנקות את הווירוס ולהחזיר את מצב הדיסק און קי לקדמותו!
מחברים את הדיסק און קי למחשב אך לא פותחים אותו ואז פועלים לפי ההוראות בקובץ המצורף הווירוס מתנקה!!

• הוסף לסימניות
כך ניתן לנקות את הווירוס ולהחזיר את מצב הדיסק און קי לקדמותו!
מחברים את הדיסק און קי למחשב אך לא פותחים אותו ואז פועלים לפי ההוראות בקובץ המצורף הווירוס מתנקה!!
מצטער, אבל זה ממש ממש לא נכון.
הוירוס לא נמחק וממשיך להדביק.

הפקודה הנ''ל סך הכל מציגה את הקבצים ה"מוסתרים", אבל כאמור לא מנקה את הוירוס בכלל.

• הוסף לסימניות
רציני? תמיד עשיתי כך הווירוס לא חזר באף דיסק און קי שעשיתי בו כך. תמיד לומדים! תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה