וירוס בדיסק און קי

• הוסף לסימניות
הכנסתי דיסק אן קי למחשב ונעלמו לי הרבה קבצים ובמקום זה נהיה קבצים גדולים שונים ומשונים (ראו תמונה) וגן הדיסק אן קי מתנתק מהמחשב ואחרי כן מתחבר למחשב כל כמה דקות האם מישהו יודע מה אפשר לעשות? ניסיתי עם כמה תוכנת אנטי ווירוס ולא מוצאים שום דבר בהדיסק אן קי

קבצים מצורפים

• image_360004.png
    image_360004.png
    KB 19.6 · צפיות: 119
  • הוסף לסימניות
יש וירוס שהופך הכל לקיצורי דרך (הוירוס הראה בד"כ כמו קיצור דרך בדיסק און קי ואם מפעילים אותו הוא מתחיל לעבוד במחשב ולהדביק הכל) הבעיה היא שהוירוס פועל במחשב ולא בדיסק און קי וכל פעם שתכניסי דיסק און קי למחשב המצב יחזור על עצמו, צריך לנקות את המחשב ובקשר לדיסק און קי, הקבצים לא נעלמו אלא הפכו למוסתרים ויש קובץ שמעתיקים אותו לדיסק און קי ומפעילים והכל חוזר לקדמותו
מצורף הקובץ, תנסי להפעיל אותו דרך מחשב אחר

קבצים מצורפים

• מוחק קיצורי דרך והופך קבצים מוסתרים לגלויים באונקי.rar
    242 ביטים · צפיות: 191
  • הוסף לסימניות
מקפיצה זה קרה גם לי ואני לא מצליחה להפעיל את התוכנה המצורפת

זה דחוף לי מי יכול לעזור??????

• הוסף לסימניות
איך עושים בדיקת דיסק?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
זה דחוף לי - מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
זה לא יעזור לך להפעיל את התוכנה כל עוד את במחשב המודבק בוירוס, את צריכה טכנאי או משהו שמבין שיעצור את הוירוס שפועל אצלךבמחשב אחר את שולחת את הקובץ לדיסק און קי ומפעילה אותו שם והכל אמור לחזור לקדמותו

• הוסף לסימניות
לוחצים מאפיינים על הדיסק המדובר ואח"כ לשונית כלים ואז בדיקת דיסק ולסמן את שני הריבועים.

• הוסף לסימניות
לא עזר
סימנתי את סרוק ואת מטב זה לא נתן לי

• הוסף לסימניות
תעשי לדיסק תיקון שגיאות

• הוסף לסימניות
בעבר היה לי כזה דבר ונאמר לי שמדובר בוירוס מאד קשה שמשבש את הדיסק או קי ואת כל הקבצים ללא יכולת השבה.

• הוסף לסימניות
אם עוד לא הסתדרת פנה באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;n5094689:
אם עוד לא הסתדרת פנה באישי.

תודה הסתדרתי
הטכנאי שלי תיקן לי את זה ע"י שליטה מרחוק והתקין לי אנטיוירוס למחשב

• הוסף לסימניות
יש וירוס שהופך הכל לקיצורי דרך (הוירוס הראה בד"כ כמו קיצור דרך בדיסק און קי ואם מפעילים אותו הוא מתחיל לעבוד במחשב ולהדביק הכל) הבעיה היא שהוירוס פועל במחשב ולא בדיסק און קי וכל פעם שתכניסי דיסק און קי למחשב המצב יחזור על עצמו, צריך לנקות את המחשב ובקשר לדיסק און קי, הקבצים לא נעלמו אלא הפכו למוסתרים ויש קובץ שמעתיקים אותו לדיסק און קי ומפעילים והכל חוזר לקדמותו
מצורף הקובץ, תנסי להפעיל אותו דרך מחשב אחר
זה לא עזר לי. אשמח לעזרה בבקשה

• הוסף לסימניות
והוירוס לא יכול לעבור למחשב השני שאני יכניס אליו את הדיסק און קי עם הוירוס?
אשמח לתשובה מהירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה