וירוס חדש שמסתיר תיקיות?

• הוסף לסימניות
הדיסק הקשיח שלי כנראה נדבק בוירוס שמסתיר את התיקיות אבל לא הסטנדרטי ומה שאני מנסה לא הולך (אנטי וירוס מעודכן, גילוי תיקיות שבוירוס הסטנדרטי היה הולך לא חיפוש של הקבצים) אבל התיקיות קיימות כי רואים שזה שוקל אשמח לכל עיצה,
תודה

• הוסף לסימניות
יש וירוס להסתרת תיקיות מתוחכם יותר שצריך להסיר אותו ידנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1361458:
יש וירוס להסתרת תיקיות מתוחכם יותר שצריך להסיר אותו ידנית.

יש מצב להסבר קטנטן?

• הוסף לסימניות
לעבוד לפי התמונות בשביל שיוכלו לראות את הקבצים
בשביל להוריד את ההסתרה מהקבצים יש לעשות כך
לפתוח את הקובץ iReset להפעיל את הקובץ הנמצא בפנים
לגרור את כל הקבצים המוסתרים אל האיקס הנמצא באמצע החלון שנפתח (יפתח במקביל ואחרי כל לחיצה דף אינטרנט פשוט לא להתיחס)
וללחוץ RESET
לאחר מכן לחזור לפי התמונות וללחוץ שחזר ברירת מחדל

קבצים מצורפים

• iReset.rar
    KB 28.1 · צפיות: 34
  • הוראות.pdf
    KB 145.7 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
זה לא עוזר

• הוסף לסימניות
אני את שלי הצעתי, וההצעה שלי בעינה עומדת.

• הוסף לסימניות
תנסה את השורת פקודה ATTRIB זה הכי בסיסי (חשה חיפוש קצר הפורום יש הוראות מדויקות)
אם זה לא עוזר כנראה שהוירוס עדיין נמצא במחשב שלך והוא מסתיר שוב

איזה אנטי וירוס יש לך ?

• הוסף לסימניות
הדיסקאונקי שלי מראה שהוא מלא אך שאני פותחת אותו הוא לא מראה לי דבר

מה עושים יש למישהו דרך לנטרל אותו כנראה זה וירוס .

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה