דרוש מידע וירוס נשימתי חדש מישהו מכיר ???

• הוסף לסימניות
היא קטנה מידי בשביל לקחת סיכון
אם יש בעיות נשימה כלשהם לכו לרופא להבדק

• הוסף לסימניות
הוירוס הזה יכול להיות בלי קשיי נשימה?
הבת שלי בת חצי שנה עם חום כבר 5 ימים ורוב הזמן מגיע עד 40 מעלות חום.
היא גם משתעלת.
הייתי ביום ראשון והיום אצל 2 רופאים ושתיהם אמרו שהריאות נקיות וקצת אדום בגרון והבלוטות נפוחות וזה ויראלי.
יכול להיות שזה הוירוס הזה?
כנ''ל הבן שלי בן חצי שנה היה כמעט שבוע עם חום גבוה הגיע מלא ל40 וזה היה וירוס(אביבית שיוצא פריחה אחרי שהחום מתחיל לרדת)

• עצוב
Reactions: B&B
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היא גם משתעלת.
הייתי ביום ראשון והיום אצל 2 רופאים ושתיהם אמרו שהריאות נקיות וקצת אדום בגרון והבלוטות נפוחות וזה ויראלי.
הבן שלי היה עם חום גבוה 40 מעלות 3 ימים
הלכנו לרופא והוא אמר אין כלום לכו הביתה
אני כמובן לא הייתי רגועה והלכתי לרופא יסודי ומקצועי והוא אמר הריאות נקיות אבל כן שלח לצילום בגלל החום והכאבים בחזה
וגילו דלקת ריאות לבן שלי
לא תמיד רואים את הדלקת בבדיקה רגילה

• הוסף לסימניות
2יש לזה טיפול אינהלציה מיוחד
ילד שאין לו ברקע אסטמה - לא ממליצים בכלל על אינהלציה.
זה רק מגרה יותר את הסימפונות.
אני רבתי איתם שיתנו אינהלציה- ולא נתנו כי אין ברקע אסטמה.. (לא משנה שבהמשך הבחנו לה אסטמה ומאז מיד כשמתחיל נותנים אינהלציה )

• הוסף לסימניות
זה לא וירוס חדש והוא קשהה מאוד אצל תינוקות עד גיל שנה
הבת שלי (3 שבועות) היתה מונשמת שבוע בטיפול נמרץ
ואחכ עד שהראות התנקו לגמרי לקח תקופה מאוד ארוכה
כדאי מאוד ללכת לרופא לקבל טיפול/משאפים/אינהלציות

• הוסף לסימניות
הבת של בת שנה גם היה שיעולים מטורפים עם קוצר נשימה
הלכתי פעמיים לרופא והוא אמר שזה כלום.
צילום ריאות .היה תקין.
הרופא 0נתן לי כדורים בטנזול אי אפשר להגיד שזה לא עזר אבל בסדר.
המשאף לא עזר לה בכלל.
ןהיה לה גם פריחה וקצת חום
אבל השיעולים לא נגמרים... כבר יותר משבועיים ככה....
יש מה לעשות ?

• הוסף לסימניות
היא גם משתעלת.
אם הגרון אדום, אולי אפשר לבקש אנטיביוטיקה? אני בעצמי היה לי לפני כשבועיים דלקת בגרון וקיבלתי אנטיביוטיקה.

• הוסף לסימניות
אם הגרון אדום, אולי אפשר לבקש אנטיביוטיקה? אני בעצמי היה לי לפני כשבועיים דלקת בגרון וקיבלתי אנטיביוטיקה.
רק לפני שבועיים היא סיימה אנטיביוטיקה על דלקת בסימפונות, לא רוצה לתת לה סתם שוב.
הרופא גם לא רצה לתת בדיקות דם כי אמר שזה ויראלי ולא חיידקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה