וירוס על זכרון חיצוני

• פותח הנושא sss
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הכנסתי למחשב את כרטיס המצלמה, כל התקיות הפכו לקיצורי דרך שלא ניתן לפנות אליהם,הגדרתי להציג תיקיות מוסתרות והצלחתי להעתיק את התמונות למחשב ואז עשיתי פירמוט לדיסק.
אותו דבר קרא לי גם כשהכנסתי את הזכרון הנייד אבל בזיכרון הנייד יש לי המון חומר ואין לי מקום להעתיק אותו ולפרמט, האנטי וירוס מודיע על וירוס בשם lihuv.exe וגם מודיע לי שהוא נמצא בכונן C אבל הוא לא מצליח למחוק אותו, ניסיתי בעצמי למחוק אותו אבל הוא לא נמחק.
מה הפתרון?
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
וירוסים הרבה פעמים מחולקים לשתי קבצים שכל אחד מפעיל את השני כך שגם אם תסגרי את הוירוס הוא עדיין עובד
הפתרון לזה הוא להעלות את המחשב במצב בטוח (F8 כשהמחשב עולה) ואז למחוק את הוירוס.
אפשרות נוספת זה למחוק ממערכת חיצונית למשל לעלות עם לייב סידי של לינוקס ואז למחוק.

• הוסף לסימניות
מחיקת קבצים קשים

תנסה את התוכנה הזאת למחיקת הקובץ
תוכנה קלה לשימוש

תעדכן

קבצים מצורפים

• Delete.Doctor.talqwe.rar
    1.2 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
המחשב עלה לי רגיל, באיזה שלב ללחוץ F8 ?

• הוסף לסימניות
תפעי מחדש ותלחץ מיד על f8 כמה פעמים עד שיפתח לך חלון מצב בטוח.
בהצלחה. תעדכן

• הוסף לסימניות
תפעיל את המחשב ותלחץ מיד על f8 מספר פעמים עד שיעלה מסךדוס של מצב בטוח.
בהצלחה. תעדכן.

• הוסף לסימניות
הוירוס מפורסם ומוכר תחת השם NewFolder.exe

לשם הסרתו יש לבצע מספר דברים

לעלות את המערכת הפעלה במצב בטוח
לאחר העלאת המערכת למחוק את הקובץ svichossst.exe (תמצאו אותו עי חיפוש של המערכת)

לאחר מכן יש להריץ את הקובץ המצורף כאן FIX NewFolderexe

לאחר מכן ישנו להפעיל את הקובץ SDFix

הקובץ יפרוס את תכולתו לתקיית יעד
c:\SDFix

נגש לתקיית היעד ונריץ את הקובץ RunThis.bat
בחלון שנפתח נקיש Y ולאחר מכן אנטר כדי שיעבוד
בסיום יש להריץ את הקובץ catchme.exe
בחלון שנפתח נלחץ על הכפתור SCAN

בהצלחה

קבצים מצורפים

• FIX.rar
    1.4 MB · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה