וירוס שמנסה לתקוף אותי

• הוסף לסימניות
מהבוקר, מדי פעם אני מקבל את ההודעה הזו מAVAST.
גם כשאני בכלל לא נכנס לשום אתר.

מישהו מכיר את הוירוס הזה ומה אפשר לעשות כדי להיפטר ממנו?

קבצים מצורפים

• וירוס.png
    וירוס.png
    KB 7.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
avast לא עובד טוב עם נט פרי וכן אוירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;2454753:
avast לא עובד טוב עם נט פרי וכן אוירה

אווסט עובד מצויין עם נטפרי במשך כל השנה האחרונה
מעולם לא עשה לי בעיות

לגבי הבעיה הנ"ל,
היא הפסיקה אתמול בצהריים

אני לא מבין בזה אבל אולי היה נסיון מתקפה על המחשב שלי/על נטפרי - ואווסט חסם אותה עד שהתייאשו?

• הוסף לסימניות
הי, גמלי זה היה ככה ביומיים האחרונים.....
אני מקווה שזה יגמר ולא יהיו בעיות.

• הוסף לסימניות
ציטוט מפורום נטפרי

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 4.4 · צפיות: 22
  • לכידה.PNG1.PNG
    KB 9.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הייתי סורק את המחשב עם הכלי לסריקה אונליין של ESET כשהאווסט מנוטרל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה
רכשתי באלי אקספרס מולטימדיה לרכב
הנתונים שהזמנתי הם 128GB + 8G ראם
והמוכר שלח לי מוצר שעליו היו כתובים הנתונים האלו ואפי' בפנים כתוב אודות המוצר שיש את הנתונים האלו
אומנם כשאני נכנס למערכת של האנדואיד אני רואה שיש רק 64GB ו4 גיגה ראם..
התקנתי תוכנה שבודקת את נתוני המכשיר והיא אכן רושמת שהנתונים שהוא רשם הם שקריים!!
בנוסף הוא התחייב לאנדרואיד 15 ובפועל זה אנדרואיד 10...
בקיצורהוא שקרן
מיד פתחתי מחלוקת והעליתי את כל התמונות והראיות שהוא רימה אותי וענו לי בשירות לקוחות שאחזיר את המוצר ואקבל החזר...
אממה אני שילמתי מכס יותר מ200 ש"ח ואת זה לא יחזירו לי ...
בנוסף את עלות ההתקנה ע"ס 450 ש"ח גם לא תחזור לי...
ניסיתי להתכתב איתם ולהסביר להם שאינני אמור לצאת בנזקים מחמת מוכר רמאי ואני דורש החזר מלא..
אך הםלא מתייחסים בכלל לרראיות שלי ולטיעונים שלי והם מבקשים שאחזיר את המוצר..
מה עלי לעשות??
מישהו יודע?? אולי יש אפשרות לתבוע אותם?? או לשוחח עם נציג שלהם לאדרך התכתבות אלא בצורה טלפונית וישירה??
אשמח לכל מידע..
תודה מראש
מחפשת עזרה נואשת אולי מישהו מכיר שמע ??
הבת שלי בת שנה וחצי סבלה מנשימה רעשנית עם ארועים של סטירידור מדי פעם ללא אבחנה כלשהי ,עד פעם אחת לפני בערך חודשיים שוב לא נשמה טוב וחשבתי שחטפה וירוס ,אבל אז היא נכנסה לקוצר נשימה חריף והגיעה לכיחלון
אושפזנו ל 4 ימים היא השתפרה לשבועיים ואז שוב הנשימה החמירה הרופא ריאות החליט לבצע ברונכוסקופיה ,שם מצאו לה רקמה שחוסמת לה 50% מהפתח של הלרינקס ועוד רקמה באזור מיתרי הקול ובצקת הרופא אאג טען שהוא חושב שזה נהיה לה מריפלוקס סמוי הם החליטו לתת לה טיפול נגד ריפלוקס פלוס סטרואידים
זה עזר לכמה שבועות ואז התחלנו להפחית במינון של הסטרואידים ושוב החמרה
ריצות למיון ולרופא ריאות עד שהילדה שוב הגיעה למצב של כיחלון
שוב אושפזנו ושוב ברונכוסקופיה שהראתה החמרה ברקמות ובבצקת
הוחלט לבצע ניתוח לייזר להסרת חלק מהרקמה, כי את זאת שנמצאת באזור מיתרי הקול אי אפשר להסיר, הרקמה נשלחה לביופסיה ,והראתה שזה תהליך דלקתי
מאז הניתוח נהיה שיפור משמעותי והתחלנו בעצת הרופא ריאות להפחית קצת מהסטרואידים עברו בערך 3 שבועות מהניתוח ופתאום שוב יש קצת החמרה שיעול וסטרידור
הרופא ריאות איבחן את זה בתור לרינגיטיס עקשנית וכרונית שאמורה לעבור מתי שהוא בעזה אבל לא ניתן לדעת מתי
ביינתיים אנחנו נואשים ולא יודעים מה לעשות אולי לפנות לכיוונים אחרים
אולי בכלל מדובר במחלה אחרת?
אשמח לכל מידע בנושא
  • תודה
Reactions: SUPERWOMAN1001 //
2 תגובות
מחפשת עזרה נואשת אולי מישהו מכיר שמע ??
הבת שלי בת שנה וחצי סבלה מנשימה רעשנית עם ארועים של סטירידור מדי פעם ללא אבחנה כלשהי ,עד פעם אחת לפני בערך חודשיים שוב לא נשמה טוב וחשבתי שחטפה וירוס ,אבל אז היא נכנסה לקוצר נשימה חריף והגיעה לכיחלון
אושפזנו ל 4 ימים היא השתפרה לשבועיים ואז שוב הנשימה החמירה הרופא ריאות החליט לבצע ברונכוסקופיה ,שם מצאו לה רקמה שחוסמת לה 50% מהפתח של הלרינקס ועוד רקמה באזור מיתרי הקול ובצקת הרופא אאג טען שהוא חושב שזה נהיה לה מריפלוקס סמוי הם החליטו לתת לה טיפול נגד ריפלוקס פלוס סטרואידים
זה עזר לכמה שבועות ואז התחלנו להפחית במינון של הסטרואידים ושוב החמרה
ריצות למיון ולרופא ריאות עד שהילדה שוב הגיעה למצב של כיחלון
שוב אושפזנו ושוב ברונכוסקופיה שהראתה החמרה ברקמות ובבצקת
הוחלט לבצע ניתוח לייזר להסרת חלק מהרקמה, כי את זאת שנמצאת באזור מיתרי הקול אי אפשר להסיר, הרקמה נשלחה לביופסיה ,והראתה שזה תהליך דלקתי
מאז הניתוח נהיה שיפור משמעותי והתחלנו בעצת הרופא ריאות להפחית קצת מהסטרואידים עברו בערך 3 שבועות מהניתוח ופתאום שוב יש קצת החמרה שיעול וסטרידור
הרופא ריאות איבחן את זה בתור לרינגיטיס עקשנית וכרונית שאמורה לעבור מתי שהוא בעזה אבל לא ניתן לדעת מתי
ביינתיים אנחנו נואשים ולא יודעים מה לעשות אולי לפנות לכיוונים אחרים
אולי בכלל מדובר במחלה אחרת?
אשמח לכל מידע בנושא
  • עצוב
Reactions: לי@.ס1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה