דרוש מידע וירטואל מייל

• הוסף לסימניות
אנ י אישית לא משתמש אבל אני יודע ממכרים שזה מאוד שימושי ויעיל להם

• הוסף לסימניות
משתמש קבוע ומאוד נהנה
נראה לי שיש להם גם שבוע ניסיון חינם

• הוסף לסימניות
השתמשתי בשבוע ניסיון,
בעצם כל מייל שמקבלים מיד הטלפון מצנתק. ואז חוזרים למספר ואפשר לשמוע
את המייל וכן לענות עליו. לא עולה ממש הרבה.
נח מאד אם מחכים נגיד למיל חשוב-במקום לרוץ למחשב כל רגע ישר הטלפון מצנתק...
או כשצריכים להשתמש במייל מחוץ לבית ויש טלפון כשר...

• הוסף לסימניות
השתמשתי בשבוע ניסיון,
בעצם כל מייל שמקבלים מיד הטלפון מצנתק. ואז חוזרים למספר ואפשר לשמוע
את המייל וכן לענות עליו. לא עולה ממש הרבה.
נח מאד אם מחכים נגיד למיל חשוב-במקום לרוץ למחשב כל רגע ישר הטלפון מצנתק...
או כשצריכים להשתמש במייל מחוץ לבית ויש טלפון כשר...
מה המספר שלהם?

• הוסף לסימניות
מומלץ ממש!
בסביבות ה-5 ש"ח לחודש.
עזר לי מאד בתקופות שהעברתי את המחשב למשרד מחוץ לבית.

• הוסף לסימניות
אח'לה דבר, במיוחד למי שמתכתב הרבה במייל ואובססיבי לדעת אם קיבל תגובה או לא, ואין לו כח לפתוח כל רגע ת'מייל.

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרף לפידבקים, אני משתמש במערכת הזו כבר תקופה, והממשק ממש נח.
למשל, אפשר להגדיר סיסמא לכניסה למערכת, אפשר להגדיר שבכניסה למערכת הוא פותח מיד את תיבת הדואר הנכנס.
אפשר גם בתשלום נוסף של עוד 5 ש"ח בחודש לעבור למסלול של שליחת הודעות ע"י הקלטה (המערכת ממירה לטקסט, בדרך כלל באופן נכון וברור, תלוי בקול שלך...).

• הוסף לסימניות
מיוחד!
כבר כמה שנים עם זה ולא יכול בלי זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: אלו דברים1 //
1 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה