ולמה היא עצובה?!

• הוסף לסימניות
משתפת,
מתוך ספר "אוהבים אותך ילד 2" שעתיד לצאת לאור בקרוב. (שאגב, הוא ספר מיוחד, מדבר ישר ללב של הילד. יצא לכם לקרא את הראשון?!)
אשמח לשמע תגובות!

קבצים מצורפים

• cחומה מגואש.jpg
    KB 290.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
שבע,
הציור מאוד מקצועי ויפה!
(הרבה יותר מקצועי בעיני מהציור הראשון שהעלית עם הילדה)
הפתעת אותי!
כל הכבוד!
היא מקסימה

• הוסף לסימניות
ולמה היא עצובה באמת? :D

ציור מקסים!

• הוסף לסימניות
הצביעה מקסימה.הילדה מלאת הבעה.
שני דברים שהפריעו לי.כפות הידיים נראות קטנות ביחס לפנים.(גודל כף יד מכסה את כל שטח הפנים)
גם הפרספקטיבה של פלטת הצבעים אינה נכונה.השולחן צויר במבט מלמעלה למטה.לכן האליפסה ממבט זה צריכה להיות עגולה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיריG;997404:
הצביעה מקסימה.הילדה מלאת הבעה.
שני דברים שהפריעו לי.כפות הידיים נראות קטנות ביחס לפנים.(גודל כף יד מכסה את כל שטח הפנים)
גם הפרספקטיבה של פלטת הצבעים אינה נכונה.השולחן צויר במבט מלמעלה למטה.לכן האליפסה ממבט זה צריכה להיות עגולה יותר.
צודקת!!
ותודה שהערת את תשומת ליבי.

• הוסף לסימניות
לי נראה שהילדה לא עצובה אלא כועסת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirza10;998468:
לי נראה שהילדה לא עצובה אלא כועסת[/QUOTE

ההבעת פנים עצובה .

אולי הגבות המעוגלות כלפי מעלה,נותנות תחושה של כעס,הייתי הופכת הותם למעוגלות כלפי מטה,באלכסון חד,או כמעט לא מעוגלות.

• הוסף לסימניות
משהו כזה

קבצים מצורפים

• cחומה מגואש.jpg
    KB 106.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לא טוב,מה שעשיתי,עכשיו היא נראת מתפלאת.
צריך להוריד את הגבות קרוב יותר לעיניים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
האם אפשר להגדיר את מה שציירתי כמוטרדת?
ועוד משהו - (אשמח אם תענו) בת כמה היא נראית?

• הוסף לסימניות
אכן,היא ניראת די מוטרדת.

• הוסף לסימניות
הילדה נראית מודאגת.

נראה לי שהגרון עבה מדי...
והאוזן מדי רחוקה...

בסך הכל ציור מתוק. הצלחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה