התייעצות ומידע שימושי, דיסק קשיח..

• הוסף לסימניות
לאחר שאני נדפקתי עם הענין. אני רוצה להזהיר אחרים. וכן להתייעץ.
לפני שלושה חודשים בערך היינו אצל טכנאי עם דיסק קשיח תקול מסוג elements
הטכנאי אמר שכנראה הדיסק נפגע פיזית וצריך מעבדה.
פנינו למעבדה שאמרו שהדיסק הוא מהדור החדש, והוא מוצפן (סוג פאונר משהו...) וצריך מעבדה שלישית...
המעבדה השלישית שפנינו אליה אמרו שהקורא נפגם (המחט) והם צריכים להזמין דיסק עם דגם ותאריך יצור זהים לדיסק שלנו, הם מצאו דיסק כזה בארה"ב.
הצעת המחיר היא 800ש"ח על חלקי החילוף מראש וללא קשר אם יצליחו לשחזר את המידע או לא.
הצעת המחיר הסופית היא 3500ש"ח, במידה ויצליחו לשחזר.(ה800 כמובן יתקזזו הצפי הוא 20 ימי עבודה.
מה אתם אומרים? מחיר הגיוני?
אני לא יודעת מה זה אומר דיסק מהדור החדש. אבל כנראה זה אומר שקשה יותר לשחזר אותו. לכן אני ממליצה בכל פה. כאחת שעוברת את כל הסבל הזה.
במחיר של 300ש"ח אפשר לחסוך את כל הסבל ופשוט לקנות דיסק קשיח נוסף שיהיה ק לגיבוי!! לרובינו הדיסק קשיח משמש ככונן חיצוני בנוסף למחשב. כך שאין עותק למה שיש שם!!! חייבים גיבוי, כך, גם אם הדיסק הראשון תקול. הופכים אך הגיבוי לכונן החיצוני המרכזי וקונים עוד אחד. חוסך אלפי שקלים.
מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר מוצפן? האם באמת עדיף דיסק מהדור הישן?

• הוסף לסימניות
(סוג פאונר משהו...)
פולמר אולי ?

הצעת המחיר הסופית היא 3500ש"ח, במידה ויצליחו לשחזר.(ה800 כמובן יתקזזו
מחיר השחזור הסופי הכולל חלקי חילוף ובקיזוז ה800 שח
הוא מחיר זול מאד
לא חושב שתוכלו לקבל זול יותר במקום אחר

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר מוצפן?
אם אכן מדובר בפולמר
מדובר בנעילה של הדיסק (למרות שהחוק בישראל אוסר לעשות זאת)
האם באמת עדיף דיסק מהדור הישן?
השאלה אם תוכלו למצא דבר כזה
כי אם זה מהדור הישן זה אומר שהוא לא חדש
במחיר של 300ש"ח אפשר לחסוך את כל הסבל ופשוט לקנות דיסק קשיח נוסף שיהיה ק לגיבוי!! לרובינו הדיסק קשיח משמש ככונן חיצוני בנוסף למחשב. כך שאין עותק למה שיש שם!!! חייבים גיבוי, כך, גם אם הדיסק הראשון תקול. הופכים אך הגיבוי לכונן החיצוני המרכזי וקונים עוד אחד. חוסך אלפי שקלים
כל מילה

• הוסף לסימניות
ישנה המלצה?
קניתי של transcend
האם הוא לא מוצפן?

• הוסף לסימניות
במידה והחומר יקר, אין כמו גיבוי בענן. שום גיבוי בקשיח פיזי לא ישווה לו.
חוץ מהעובדה שזה הרבה יותר בטוח, גם אפשר לעבוד על הקבצים ישירות מהענן ויופעל גיבוי אוטומטי של עידכון הקבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה