כללי ונהפוך הוא

• הוסף לסימניות
עזרה מהמומחים!

קטלוג דו צדדי בגודל A4 שמתקפל באמצע (לרוחבו), כך שנוצרים שני חלקים בגודל A5 לרוחב (פרונט וגב) וחלק אחד בגודל A4 (פנים הקטלוג- המוצרים).
הבעיה שאני לא יודעת באיזה כיוון להציב את הגב, שיהיה בכיוון שהקטלוג סגור או הפוך שכשמדפדפים ומגיעים לגב הוא ישר (ואז הוא הפוך כשהקטלוג סגור)
מקווה שהובנתי, הסתבכתי עם הניסוח :confused:

• הוסף לסימניות
על המסך הוא הפוך
ברגע שמדפיסים ומקפלים- הוא נהיה ישר

• הוסף לסימניות
הכי טוב, לקחת מהמדפסת שלך דף נייר A4 [לא ממוחשב], לחלק אותו כמו שאת אמורה לעשות לפולדר,
לכתוב בכל צד משהו, ואז כשאת פורסת, תוכלי לראות כל דבר בדיוק איפה הוא אמור להיות מונח ובאיזה כיוון

• הוסף לסימניות
אני הבנתי את השאלה קצת אחרת-
היא שאלה מה מקובל לעשות, שהצד האחורי יהיה הפוך או ישר, הפוך ואז הוא בכיוון של הקיפול כהמשך הקריאה של הפנים, או ישר ואז הוא הפוך כשסוגרים את הקטלוג.

הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;1287083:
אני הבנתי את השאלה קצת אחרת-
היא שאלה מה מקובל לעשות, שהצד האחורי יהיה הפוך או ישר, הפוך ואז הוא בכיוון של הקיפול כהמשך הקריאה של הפנים, או ישר ואז הוא הפוך כשסוגרים את הקטלוג.

הבנתי נכון?

אכן זו כוונתי,
כבר הדפסתי ולא הצלחתי להחליט מה עדף, לכן אני שואלת :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אפחד לא יודע מה מקובל?

• הוסף לסימניות
מקובל שכאשר הקטלוג סגור ומעמידים אותו על שולחן, הבסיסים של העיצוב נוגעים בשולחן.
(מקווה שהצלחתי להסביר).

• הוסף לסימניות
משהו כזה?

למרות שכשמסתכלים על הקטלוג ומגיעים לצד האחורי צריך לסובב? זה נראה לי קצת מוזר:rolleyes:
למרות שגם הפוך זה בעייתי.

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 47.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
סתם, אני תמיד כותבת בס"ד, ככה את יודעת מה הפינה הימינית למעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1287415:
סתם, אני תמיד כותבת בס"ד, ככה את יודעת מה הפינה הימינית למעלה.

נשגב מבינתי

• הוסף לסימניות
חיה12, זו לא היתה תשובה לשאלך.
אני אמרתי שכאשר אני צריכה לעשות חוברת עם קיפולים אני לוקחת דפים, מקפלת בהתאמה. וכותבת בס"ד בצד ימין למעלה, ומספרי עמודים, ואז פותחת ורואה מה צריך להיות היכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1287505:
חיה12, זו לא היתה תשובה לשאלך.
אני אמרתי שכאשר אני צריכה לעשות חוברת עם קיפולים אני לוקחת דפים, מקפלת בהתאמה. וכותבת בס"ד בצד ימין למעלה, ומספרי עמודים, ואז פותחת ורואה מה צריך להיות היכן.

זה רעיון טוב, תודה.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שכתבתי מקודם, ולא זכיתי להתיחסות.
כנראה לא הובנתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1287516:
זה בדיוק מה שכתבתי מקודם, ולא זכיתי להתיחסות.
כנראה לא הובנתי

דווקא הובנת :)

סתם, אהבתי את הרעיון של לכתוב משהו דווקא בצד.

עוד לפני שכתבתי את ההודעה ניסיתי להדפסי לשני הכיוונים ולא הצלחתי להחליט מה נכון יותר, וזו שאלתי.

כנראה שלא מספיק הובנתי.

• הוסף לסימניות
אז מה עושים???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה