ונציה הקסומה

• הוסף לסימניות
אשמח לחו''ד הארות והערות ....

קבצים מצורפים

• CIMG6400.JPG
    KB 184.2 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תמונה יפה, תהנה לך!
לרגע חשבתי לבקש שתסיט את התמונה מעט יותר לכחול, כדי שהמים ייראו אמינים יותר, ואז תפסתי שזה כנראה הצבע המקורי...
ואם חיפשת הארות, תיאורטית הייתי מעדיף לצלם נמוך יותר, לתת 'גובה' לבניינים ולהעצים את הקומפוזיציה.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה
קומפוזיציה נעימה
חסר קצת קונטרסט, יש איזושהיא אפרוריות, מומלץ להוסיף שחור.

• הוסף לסימניות
מקסים!! הקומפוזיציה של התמונה מהממת!!!
אם כן, חסר קצת רוויה אולי?!.....

מה הארץ הבאה? :)

• הוסף לסימניות
תודות לכולם:D:D:D

ולעניין השאלה מה הארץ הבאה ??? אז התשובה היא ארץ ישראל כי היא הארץ שלנו ואנחנו הכי אוהבים אוהבים בעולם יותר מכל ארץ האחרת.

• הוסף לסימניות
ואי זה מוכר לי ...
יש תמונה ידועה כזו של צלם אמן כלשהוא.
מקום יפה

• הוסף לסימניות
בהחלט ונציה הקסומה...

• הוסף לסימניות
בהחלט תמונה יפה.....!
זהו?? חזרה לישראל?

• הוסף לסימניות
כן, אני מקווה שהזמן יאפשר לי לצאת ולצלם גם את הארץ היפה שלנו, אבל גם נביא לכם מידי פעם גם מחו''ל, גם בחו''ל ישנם מקומות מדהימים אבל אחרי הכול אין על ארץ ישראל.

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על זה ???
רק פשוט הקטנתי את הגודל לכן זה כזה קטן...
אשמח לחו''ד הארות והערות.

קבצים מצורפים

• CIMG6400.JPG
    KB 124 · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה