דרוש מידע ועדת קבלה במעון

בלת"ק [עקב ריבוי בלעה"ר..]

אשמח לעזרתכם,
קיבלתי תשובה שאני לא זכאי לדרגה היות ש "האב לא עומד בשכר המנימום של 3,159 בחודש".
אמרתי להם ששחכתי להוסיף את האישור כולל.

השאלה שלי היא כזאת.
1. האם יש דרך שיחשבו לי את התלוש ביחד עם הסכום מהכולל [כי הבנתי שלאברכי כולל יש הנחה רק לתקופה יותר קצרה בנתיים]?
2. כמה ימי לימוד בשבוע אמורים ללמוד ?

תודה רבה לכל העוזרים
תבורכו מפי עליון
? מקפיץ

מישהו יודע להסביר לי את המייל שקיבלתי מהם??

הנדון: עדכון בנוגע לבקשה לרישום ילד למעון - ועדת קבלה
בהמשך לפנייתך לוועדת קבלה לרישום למעון יום
יש להמציא את המסמכים הבאים: על ההורים לצרף אישור רלוונטי לשנת תשפ\'\'ה מועדת חוק הפעוטות בסיכון מטעם משרד הרווחה הכולל תאריך ועדה., על ההורים לצרף אישור רלוונטי לשנת תשפ\'\'ה מועדת חוק הפעוטות בסיכון מטעם משרד הרווחה הכולל תאריך ועדה.
מועד אחרון להעברה הינו 14.05.2025.
ב"ה הילדה שלי לא בסיכון אז מה הסיפור?

מישהו יודע להסביר לי את המייל שקיבלתי מהם??

הנדון: עדכון בנוגע לבקשה לרישום ילד למעון - ועדת קבלה
בהמשך לפנייתך לוועדת קבלה לרישום למעון יום
יש להמציא את המסמכים הבאים: על ההורים לצרף אישור רלוונטי לשנת תשפ\'\'ה מועדת חוק הפעוטות בסיכון מטעם משרד הרווחה הכולל תאריך ועדה., על ההורים לצרף אישור רלוונטי לשנת תשפ\'\'ה מועדת חוק הפעוטות בסיכון מטעם משרד הרווחה הכולל תאריך ועדה.
מועד אחרון להעברה הינו 14.05.2025.
ב"ה הילדה שלי לא בסיכון אז מה הסיפור?
בטופס הייתה שאלה ''האם הפעוט בסיכון'' כן /לא
כנראה עניתם כן
ניתן לבדוק את זה בקלות בהעתק שנשלח אליכם למייל אחר שמילאתם באתר.

כרגע צריך לכתוב מכתב שזה נלחץ בטעות, ולשלוח אותו בעדכון מסמכים.

בטופס הייתה שאלה ''האם הפעוט בסיכון'' כן /לא
כנראה עניתם כן
ניתן לבדוק את זה בקלות בהעתק שנשלח אליכם למייל אחר שמילאתם באתר.

כרגע צריך לכתוב מכתב שזה נלחץ בטעות, ולשלוח אותו בעדכון מסמכים.
תודה!
זה באמת מה שקרה מקווה שעכשיו הם יסדרו את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה