דרוש מידע ועדת קבלה למעון - מתי יש לשלוח מסמכים? קיבלתם כבר הודעה?

ככה כתוב
מוזר קצת כי במייל כתבו שזה עד היום
אולי האריכו
לא יודעת... עדיף אולי לא לקחת סיכון

מישהי כתבה פה שאפשר לשלוח את הטפסים באיזשהו מייל
למי שהת.ז לא בתוקף ואין לו אפשרות להעלות באתר
מישהו יודע על זה משהו?

סופית מישהו יודע על מתי אפשר לעדכן מסמכמים

בלתק
מלאתי אתמול טופס הורה 1
צילום מסך 2025-04-29 144249.png
אני מנסה להכנס לטופס הורה 2 ומשהו לא ברור לי שם:

במלבן שכיסיתי מופיע ת.ז. של בעלי ואי אפשר למחוק
ואז הם מבקשים ת.ז. הורה 1 שזה שוב בעלי, וכשאני מזינה הם רושמים:
נא להזין מספר זהות של הורה שהגיש בקשה מקורית
שזה בעצם המספר אותו הזנתי
כשאני מקישה את שלי כותב לי
לפי נתוני המערכת אינך מוגדר כהורה שני לצורך השלמת הרישום לוועדות קבלה. ייתכן שהנתונים טרם נטענו במערכת, אנא נסה שוב בעוד כשעה
(הטופס נשלח אתמול, לא לפני שעה כך שכבר מזמן אמור להיות מוזן)
איפה טעיתי?

מי הגיש?
את או בעלך?

אם בעלך הגיש את ההורה השני
את צריכה לדעתי להגיש את הטופס של הורה 2 על הת.ז שלך (שבתיבה הראשונה יהיה את הת.ז שלך ואז בשניה תרשמי את של בעלך)
זה לדעתי אמור להיות דרך האיזור האישי שלך

בעלי הגיש את הורה 1
והתז שלו מופיעה בחלק המובנה

כי כנראה נכנסת דרך האיזור האישי שלו..

אוקי אז אני צריכה להכנס משלי אני מבינה, זה הבעיה
אין לי אזור אישי

קיבלתי מייל כזה
מישהו יודע איך אני אמור לדעת איזה מסמכים חסרים
1746907535390.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה