ועוד משהו לט"ו בשבט

• הוסף לסימניות
מפאת תפקידי כועד הבית, הכנתי עציצים קטנים ללובי הבנין.
הקופסה- קופסאות שימורים (כל השכנות שמרו לי...)
בפנים ספוג של פרחים, וצמחים מלאכותיים מעלי אקספרס.
IMG_3480.JPG

• הוסף לסימניות
אח, איזו וע בית מקסימה!
משקיעה בטיפוח הבניין...
אפשר כמה טיפים- להצלחה?
והעציצונים- יצירתיים ומקוריים, ומקסימים...

• הוסף לסימניות
אח, איזו וע בית מקסימה!
משקיעה בטיפוח הבניין...
אפשר כמה טיפים- להצלחה?
והעציצונים- יצירתיים ומקוריים, ומקסימים...
חחח, תודה, וטיפים- בשמחה.
תשאלי מה שאת רוצה...

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
אולי יש לך טיפ, שכזה דבר ודומה, יחזיק מעמד בבנין עם משפחות ברוכות ילדים שמשחקים מלאאא בחוץ?

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
אולי יש לך טיפ, שכזה דבר ודומה, יחזיק מעמד בבנין עם משפחות ברוכות ילדים שמשחקים מלאאא בחוץ?
מאמינה שלא יחזיק שנים, יש אצלנו קרמיקה עד לגובה 2 מטר, אני מתכננת לתלות את זה מעל הקרמיקה, נראה לי יהיה חסין מפני ידים קטנות...

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
גם הצבע שבחרת, ממש מרענן ומיוחד :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!! לקשט ככה את הבניין! מיוחד!

• הוסף לסימניות
וספוג לפרחים קניתי ב'יפית' בגאולה- חנות פרחים. ביקשתי ספוג לפרחים מלאכותיים, עלה 10 ש"ח לספוג שהספיק לי בשפע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה