כללי ועכשיו המודעה...

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה, מעלה עכשיו את המודעה.
הלוגו נמצא למעלה באמצע, מאחר ומדובר בהשקה ראשונית של המותג.
אשמח מאד לקבל חוות דעת.
קופירייטינג: אפרת גולדברג - פרסום קודקוד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הלוגו מדהים...
לא חסרה מילה בטור הראשון?
יותר השקעה בגזרה ובעיצוב?

• הוסף לסימניות
עיצוב יפיפה
צבעים טובים, לדעתי כדאי להזהיב מעט את ה'חום'
הפונט של כתובת המייל מעט צורם

• הוסף לסימניות
רואים את ההשקעה שלך :)
אהבתי מאד! חוץ מאת הסמיילי, אם כבר, להפוך אותו לימין.

מקווה שהבד ברקע לא יעלם בהדפסה, הוא קצת קצת חיוור ואפרפר.
תודה על השיתוף, נהניתי לראות!

• הוסף לסימניות
מאוד ברור ויפה
אהבתי את הקופי
מצטרפת למה שאסתר10 כתבה

• הוסף לסימניות
מאד יפה ,כדאי שיהיה קצת יותר זהב. (הצבע החום)
אולי לסדר עוד קצת בבודי טקסט למטה , ולהקטין עוד את כל המלל.

אמנם במקצוע שלי אני לא קופי , אבל נשמע לי מיותר שוב "שנהב , עם השמלה הזו את מתחתנת"
צריך כמה שפחות 'חפירות'. קצר קולע ומשכנע.. זה קצת טו מאצ'.

זה קצת עמוס לי מידי בעין. ראיתי הרבה מודעות פרסום לשמלות כלה עם מינימום טקסט והשתכנעתי מאד, מענין אותי למה האחראית על הקופי לא החליטה לצמצם. לפעמים כשקוראים יותר מידי 'מעלות' זה גורם ההפך. אבל טוב אולי זה עונה על הבריף..

ביקשת חוו"ד , מקווה שזה בסדר :)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הלוגו נהדר. המודעה מושכת.

היישור מרכז בסלוגן/ דיסקריפטור לדעתי לא נכון כי הוא ממוקם משמאל ללוגו.
עצם המיקום טוב אבל הייתי מנסה אפשרות של הסלוגן בשתי שורות וביישור ימין.

ממלכה של
שמלות כלה

או:

ממלכה
של שמלות כלה.

מרכז הכובד של הלוגו הוא השנהבים היוצאים מהשין והנון. הייתי מנסה למרכז אותו לשפיץ של הצורה השחורה. זה יסחוב קצת שמאלה אבל אולי זה יתאים יותר. תנסו.

מצטרף להארה של לעשות את החום זהבי יותר או לחילופין ורדרד יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;2429691:
אמנם במקצוע שלי אני לא קופי , אבל נשמע לי מיותר שוב "שנהב , עם השמלה הזו את מתחתנת"

בהצלחה!

מצטרף. זה מוריד ביוקרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2429718:
היישור מרכז בסלוגן/ דיסקריפטור לדעתי לא נכון כי הוא ממוקם משמאל ללוגו.
עצם המיקום טוב אבל הייתי מנסה אפשרות של הסלוגן בשתי שורות וביישור ימין.

הסלוגן יושב במקום קצת מוזר
אני הייתי מיישרת לשמאל ומניחה מימין ללוגו (נשען על הש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה