כללי ועל זה אומרים... כל תמונה אפשר לייצר...

• הוסף לסימניות
בשביל עבודה שעשיתי היום הייתי צריך תמונה חבילת שטרות של 200 ש"ח (למודעה)

קיבלתי את התמונה (מ'גרף הול', ותודה) אבל בתמונה השטר העליון שבחבילה היה מקופל, ותוך שתי דקות העניין טופל. (וגם שיניתי את המחזיק לצבע אדום לצורך העניין)

ועל זה אומרים: אל תאמין לשום תמונה... כי כל תמונה אפשר לייצר... בפוטושופ.

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• טיפול 200.jpg
    KB 216.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
אם כי ראיתי דברים מורכבים מזה...........

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אני רואה שגימרת את זה יותר טוב מאז...

ותודה גם בשבילי, נכון הברקה בפרסום??

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

נראה לי שהתמונה המקורית ג"כ נבנתה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;797622:
יפה מאוד, אני רואה שגימרת את זה יותר טוב מאז...

ותודה גם בשבילי, נכון הברקה בפרסום??

נכון, היום שמתי לב וטיפלתי בזה.

• הוסף לסימניות
חפש את האשכול ההוא (של הניק אברומי, כמדומתני) להתעשר בלחיצת כפתור, וראה איך אפשר למרוח לחבילה שלמה שטר אחד. בלי קיפולים/עיוותים וכיוצ"ב. קלי קלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;797783:
חפש את האשכול ההוא (של הניק אברומי, כמדומתני) להתעשר בלחיצת כפתור, וראה איך אפשר למרוח לחבילה שלמה שטר אחד. בלי קיפולים/עיוותים וכיוצ"ב. קלי קלות.

נוי, לא מצאתי אולי תביאי את האשכול.

• הוסף לסימניות
חחח
אז אברימי יצר את זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה