כללי וקטור של תאומים

• הוסף לסימניות
שלום!
אני מחפשת וקטור של תינוקות תאומים(בן ובן) ותינוקות תאומות (ציורי או בובתי ולא ילדים אמיתיים) ממש עדיף וקטור אבל אפשרי גם תמונה איכותית.. תמונה ילדותית ומתוקה... תודה!;)

• הוסף לסימניות
אם זה ווקטור- מה הבעיה לעשות העתק הדבק לתמונת תינוק, ולשנות קו שניים?

(אבל כמובן, לו היה לי הייתי מעלה בכל זאת :cool:)

• הוסף לסימניות
לא כ'כ הבנתי... אני צריכה וקטור ובדיעבד אם אין וקטור אז תמונה..כי בתמונה קשה יותר לערוך שינויים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mizrachi m;778929:
לא כ'כ הבנתי... אני צריכה וקטור ובדיעבד אם אין וקטור אז תמונה..כי בתמונה קשה יותר לערוך שינויים...
התכוונתי- מה הבעיה לקחת ציור ווקטורי של תינוק, ולעשות העתק הדבק? :confused:

• הוסף לסימניות
בחיפוש מהיר זה מה שמצאתי לך
הויקטורי
את יכולה לבד להכפיל ולשנות כרצונך החופשי.
בהצלחה

קבצים מצורפים

• MP900422094.JPG
    KB 315.3 · צפיות: 15
  • MP900430985.JPG
    KB 318.8 · צפיות: 13
  • 564284_19137467.jpg
    KB 711.6 · צפיות: 0
  • 566674_22756823.jpg
    KB 602.9 · צפיות: 16
  • MP900422303.JPG
    KB 204.2 · צפיות: 15
  • תינוקות חמודיםםםםם.ai
    KB 200 · צפיות: 21
  • תינוק3.ai
    KB 107.2 · צפיות: 24
  • תינוק זוחל 2.ai
    KB 184.9 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;778931:
התכוונתי- מה הבעיה לקחת ציור ווקטורי של תינוק, ולעשות העתק הדבק? :confused:

זו בדיוק הבקשה: ציור ווקטורי של תינוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה