ורוד תכלת
ת תלתל=) משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 18/4/19 הוסף לסימניות #2 סורי על השאלה, אבל אני מדימינת או שהחליפה גדולה על הילד?
ש שרי פרוימוביץ משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 18/4/19 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י הודיה תלתלים: סורי על השאלה, אבל אני מדימינת או שהחליפה גדולה על הילד? לחצ/י כדי להרחיב... ממש לא גדולה לו,אולי יש לו גיזרה כצת שונה אבל לא גדולה!!!!!!!!!!(לא הבנתי מה זה השאלה קשורה לכאן?!)
נכתב ע"י הודיה תלתלים: סורי על השאלה, אבל אני מדימינת או שהחליפה גדולה על הילד? לחצ/י כדי להרחיב... ממש לא גדולה לו,אולי יש לו גיזרה כצת שונה אבל לא גדולה!!!!!!!!!!(לא הבנתי מה זה השאלה קשורה לכאן?!)
ת תלתל=) משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 18/4/19 הוסף לסימניות #4 לוידת, סתם הציק לי קצת בעין אבל תמונות חמודות תאורה יפה והשילוב צבעים כולל הספה היפה הזו מענין
א אסתי מלריך - צלמת משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 18/4/19 הוסף לסימניות #5 מהמממםם תאורה מושלמת!!!
א א. איזראעל מהמשתמשים המובילים! צילום מקצועי • 18/4/19 הוסף לסימניות #6 מיוחד. אהבתי את הסט! גם ילדים פוטוגניים, גם העמדות יפות וגם תאורה מושלמת. (אגב, החליפה נראית עליו מצוין! לא הצלחתי להבין מה הבעיה...)
מיוחד. אהבתי את הסט! גם ילדים פוטוגניים, גם העמדות יפות וגם תאורה מושלמת. (אגב, החליפה נראית עליו מצוין! לא הצלחתי להבין מה הבעיה...)
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/4/19 הוסף לסימניות #7 ממש יפה! תמונות מהממות וילדים מתוקים
ח חפציבה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 21/4/19 הוסף לסימניות #8 מהמם! ומה זה החולצה שלו? נראית מעניינת...
מ מירי פרידמן 1 משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי • עימוד ספרים 23/4/19 הוסף לסימניות #9 מושלם! והבגדים אחד אחד