כללי ושאלה בקשר לאלבום דיגיטלי - - לא תמחור

• הוסף לסימניות
עיצבתי ללקוחה אלבום חלאקה (יצא מדהים -חבל שאני לא יכולה להעלות)
עכשיו היא רוצה את הקבצים של האלבום
האם מקובל לתת בכלל?
-ברזולוציה טובה - שתוכל להגדיל להנאתה פוסטר
-או נותנים ברזולוציה נמוכה סתם למזכרת
-בתשלום /ללא תשלום
איך הולך הענין
אשמח לחות דעתכם המלומדת

• הוסף לסימניות
מה אכפת לך לתת לה? היא הזמינה אצלך את העבודה, שילמה עליה, ואם תתני לה היא תצא סופר מרוצה ותבוא שוב בפעם הבאה, תספר לחברות וכו...
את יכולה לשים קרדיט על כל עמוד, אז גם אם תדפיס פוסטר תופיעי שם.

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי כך .
רק אמרתי אני אשאל אולי זה לא הולך כך.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
1. כשאת קונה עוגה במגדניה את מבקשת מתכון בחינם?
2. אם את רוצה לתת לה את הקבצים תחתימי אותה על חוזה בו כתוב במפורש שהיא לא תעשה מזה איזשהו רווח בעתיד לא תמכור אותו לגרפיקאית לא ... רשימה ארוכה שלא תצאי עם נזקים אחרי זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;896831:
1. כשאת קונה עוגה במגדניה את מבקשת מתכון בחינם?
2. אם את רוצה לתת לה את הקבצים תחתימי אותה על חוזה בו כתוב במפורש שהיא לא תעשה מזה איזשהו רווח בעתיד לא תמכור אותו לגרפיקאית לא ... רשימה ארוכה שלא תצאי עם נזקים אחרי זה

כמעט פרנויות.

איזה נזקים יכולים לצאת מנתינת קבצי ג'פג באיכות גבוהה,
משהו יכול אולי לסבר את האוזן???

לפעמים נראה לי שהתחלנו לחשוש מהצל של עצמינו, שתהנה, מה זה דורש ממך??

• הוסף לסימניות
אם אתם לא יודעים זה לא קים?

א. היא יכולה להעביר זאת בסכום גבוה לגרפיקאית אחת ולעשות כסף במקומה
ב. היא בעצמה יכולה להיות הגרפיקאית ולחורר את כל התמונות ולעשות כן לעוד הרבה אימהות בסכום כזה שישבור את השוק הן היא לא עבדה על זה אפילו לא שילמה. מה יפריע לה לעשות כן?
ג. באם לגרפיקאית הראשונה יש סגנון יחודי רק לה הרי שבכך היא הרסה לה...
ד. ואם היא תשאיר את שמה על הקבצים וההיא לא תעשה את זה עם גימורים כמוה הרי שגם המוניטין שלה ירדו
...

• הוסף לסימניות
חושבת כמו נס ופלא.
אולי תתני לה איזה עמוד שבוחרת... בתוספת קרדיט.
העבודות שלך מיוחדות מאד ומושקעות . אפשר לתת מתנה קטנה אבל לא את כל העבודה ללא תוספת תשלום.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
סתם מסקרן היכן ראית עבודות שלי?

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שלתת לה את כל האלבום זה לא שווה..
עמוד שתיים עם קרדיט... מיילא- למרות שגם על זה שמענו שהורידו את הקרדיט בהדפסה.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה