כללי >>> ושוב בענין שכרן של גרפיקאיות – שאלה קצת שונה

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכולות השונים בנושא שכרן של גרפיקאיות שכירות,
רציתי לשמוע את דעתכם בנושא קצת שונה והוא שכר המקובל למעצבת מוצרים.

כוונתי לא למעצבת פלאיירים, מודעות, לוגויים וכד',
אלא עיצוב של מוצר מתחילה ועד הסוף הנמכר במאות אלפי עותקים בארץ ובעולם.

מה לדעתכם אמור להיות השכר לשעה?

ממש תודה ואשמח לכל תשובה!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח..
את מדברת על עיצוב אריזה או המוצר ממש?

אני אשמח תשובה על שתיהם..:)

• הוסף לסימניות
אני מדברת בעיקר על עיצוב המוצרים
אם כי הרבה פעמים גם עיצוב האריזה נכלל בהם

• הוסף לסימניות
הי,
מישו?
יעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
237 צפיות? ותגובה אין...
חברים אני זקוקה לעזרתכם

• הוסף לסימניות
מלא כסף. זה לא לפי שעות אלא כמה אלפי שקלים לפי שווי המוצר.
תלוי מה המוצר. לעיצוב של מוצר רפואי שתכליתו היא השימוש - זה מחיר אחד.
לעיצוב של מוצר שיוקיי - הרבה יותר.
זה מה שמוכר את המוצר בסוף, המוצר עצמו.
אפיון אפליציות - שזה אומר רק איזה כפתור מופיע אפה - זה המון כסף. משהו כמו 20 לחודש למאפיין. אנשי UI מרווחים יותר מהמתכנתים עצמם.

• הוסף לסימניות
ואם בכל זאת אני עובדת במשרה לפי שעות, יש איך לתמחר את זה?

רק אציין שמדובר על מוצרים בתחום הפרינט

אשמח לעוד תגובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה