ושוב מצלמה.... על מה אתם ממליצים??

• הוסף לסימניות
אחרי המון התלבטויות ושינויי דעות החלטתי לשאול פה בצורה מסודרת...
אז ככה,
אני צריכה לקנות ציוד צילום.
השימוש שלי הוא בעיקר לעבודות פרטיות כגון- מוסדות, בתי ספר, וכד'. כרגע אני לא מעונינת להשקיע במשהו מאד יקר, אבל אני כן מעונינת לקנות משהו איכותי עם חדות טובה, איכות של צבעים, זום טוב, שליטה בצמצם וכו'. מה שנקרא "חצי מקצועית".
התקציב שלי הוא בין 5000 ל-6000.
הייתי שמחה לשמוע על איזה מצלמה אתם ממליצים בשבילי.
ובכלל, ברגע שבעזרת ה' אחליט מה אני רוצה, איך ואיפה אתם ממליצים לקנות? אמרו לי שהכי טוב זה לקנות דרך אתר B&H או J&R, מה דעתכם? מישהו התנסה בכך? זה באמת מחירים טובים יותר?
בקיצור.... אשמח אם תאירו את עיני מניסיונכם...
שבוע טוב.

• הוסף לסימניות
השאלה אם את מעונינת במצלמה גדולה או קטנה,
אם את מעונינת בקטנה תלכי על פנסוניק TM900 היא מדהימה - HD , 3CMOS, גלגל פוקוס נוח , איכות וצבעים מעולים,
אם את מעונינת בגדולה אז יש את זו שהיא מקסימה מנסיון אישי - היא קלה ושימוש בה כיפי וקליל-
מצלמת כתף מקצועית Panasonic MDH-1
ויש את זו שאותה אני לא מכירה אבל היא גם פחות או יותר בתקציב שלך.
מסרטת כתף מקצועית של סוני Sony HVR-HD1000N
במצלמות בסכומים האלה ההבדל בין הארץ לB&H למשל הוא סביבות ה1000 (אם יש לך מישהוא שיביא לך, אם לא יעלה לך המון המכס ולא בטוח כדאי) מעולה לקנות שם יש שם אחד שמדבר עברית מעולה והוא גם צלם וידאו מקצועי כך שהוא נותן שרות מצוין(אם תרצי אני אבדוק לך איך קוראים לו, או שתנסי לבקש משהו שיודע עברית, ) קניתי שם המון ציוד צילום והייתי מרוצה עד הגג.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש לעוד מישהו נסיון עם המצלמה הזו?
PANASONIC HDC-MDH1 FULL HD

• הוסף לסימניות
היא חדשה, אבל היא שדרוג של פנסוניק MD10000
אולי אותה יותר מכירים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה