ושוב-מצלמה

• פותח הנושא R.S
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

המוכר אמר לי שסמסונג יותר טוב ואצל החרדים יש סחף לקנות רק קנון בלי שום סיבה!
(הוא אמר שבעבר היה או אולימפוס או קנון ובאולימפוס היתה תמונה לא צנועה לכן מאז כל החרדים קונים קנון.

• הוסף לסימניות
אל תתקרבי לחנות שזה מה שהמוכר אמר לך.
קנון מוכרת בכל העולם, יותר מכל חברה אחרת.

• הוסף לסימניות
השאלה אם באמת קנון יותר טובה

או שזה סתם מותג. (אמר לי את זה מוכר בחנות מצלמות נחשבת מאד בירושים)

• הוסף לסימניות
ברור, קנון זה סתם מותג, ולכן סתם קונים קנון.
זה לא בגלל שקנון טובים, או טובים יותר.
עדיף לסמוך על מוכר ירושלמי מחנות מאוד מאוד אמינה.
גם אני תמיד סומך על מוכר ירושלמי, ולא על הפתגם הידוע שמליארד סינים לא טועים.
ובמקרה שלנו המליארד הם לא רק סינים הם גם ישראלים ואמריקאים וכו' כו'.
אגב אני מציע לך לרדת למרכז לארליך או יוגנד ודומיהם כדי לחסוך ממך את העצות של המוכרים הירושלמים.
ותספרי להם את הבדיחה עם התמונה, אני בטוח שרק בשביל זה הם יעשו לך הנחה.

• הוסף לסימניות
אני אמנם לא צלמת אבל לאחרונה קניתי את סמסונג WB35F, הסיבה שקניתי אותה כי ההשואה היתה בין קנון ברמה נמוכה יותר לבין הדגם הזה בסמסונג והמוכר טען שאם קנון SX600 אז עדיף קנון אבל אם קנון ברמה נמוכה יותר אז הסמסונג עדיפה. בינתיים חוו"ד המאד לא מקצועית שלי חיובית מאד מאד. היא מוציאה לי תמונות באיכות מצויינת (יש לה מצב שנקרא צילום חכם והמצלמה מזהה איזו אפשרות צילום עדיפה לתנאים הספציפיים של הצילום), ויש לה עוד אפשרויות שבקנון הקודמת והפשוטה שלי לא היו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי41;1468287:
המוכר אמר לי שסמסונג יותר טוב ואצל החרדים יש סחף לקנות רק קנון בלי שום סיבה!
(הוא אמר שבעבר היה או אולימפוס או קנון ובאולימפוס היתה תמונה לא צנועה לכן מאז כל החרדים קונים קנון.

שטויות במיץ!
גיסתי קיבלה מחמותי מצלמה של אולימפוס, זה עלה כמו הקנון שאני קיבלתי,
והיא מאוד לא מרוצה!
המוכר הסביר שזה "בדיוק אותו רמה כמו הקנון". (וזה דוקא מוכר מהמרכז מרשת גדולה ונחשבת...)

• הוסף לסימניות
וואו,איזה התקפה!

נכתב ע"י tadmit;1468764:
ברור, קנון זה סתם מותג, ולכן סתם קונים קנון.
זה לא בגלל שקנון טובים, או טובים יותר.
עדיף לסמוך על מוכר ירושלמי מחנות מאוד מאוד אמינה.
גם אני תמיד סומך על מוכר ירושלמי, ולא על הפתגם הידוע שמליארד סינים לא טועים.
ובמקרה שלנו המליארד הם לא רק סינים הם גם ישראלים ואמריקאים וכו' כו'.
אגב אני מציע לך לרדת למרכז לארליך או יוגנד ודומיהם כדי לחסוך ממך את העצות של המוכרים הירושלמים.
ותספרי להם את הבדיחה עם התמונה, אני בטוח שרק בשביל זה הם יעשו לך הנחה.

כתבתי בשיא התמימות את מה שהמוכר אמר לי בחנות, הוא אמר שהוא שנים מוכר מצלמות והוא נתקל ברדיפה אחרי הקנון רק אצל החרדים (ממש אין לי מניות בסמסונג ואני גם לא מבינה במצלמות יותר מדי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה