ושוב תמונות מהסטודיו לפני שאני יוצאת לקהל

• הוסף לסימניות
צילמתי את בני שהוא כהה יותר מהקטן וחשבתי שהתאורה נראית שונה עליו אני צודקת?
ד"א תודה לכל המגיבים והמייעצים באשכול הקודם ולזה\את שפרסם\ה על התאורה שמלבינה את הרקע זה העלה את הסטודיו שלי בדרגה...
התמונה עוד לפני התאורה על הרקע ולכן היא לא צחה.
מישהו יודע כמה אמור לעלות מדף פורמיקה לבן מבריק ואיפה הכי זול?
חיפשתי וזה מתחיל מ-500 ש"ח או שיש פורמיקה שעוביה 4 מ"מ שעולה 100 וזה מתעגל על הרצפה (מקבל בטן).:(
מישהו אולי גם חשב על הרעיון של מפות p.v.c. על הרצפה כדי לשנות את הרקע של הרצפה?

קבצים מצורפים

• תמונות גוניור 135.jpg
    2.7 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מתוק!!
משהו בפנים של הילד חשוך/מוצל מידי
אולי להגביר מעט את עוצמת הפלאש או אולי להגביה אותו (בגובה)

לגבי הפורמייקה אני קניתי אצל נגר ערבי כלשהו ב150 שקל, 4 מ"מ עובי, יש לו קצת "בטן" אבל זה לא מפריע בצילומים!
PVC יש המון אפשרויות- דמוי פרקט/ יצוף אבן ועוד המון אפשרויות כיד הדמיון...

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בצילום, ואין לי עיצות בשבילך. אבל הייתי חייבת לומר לך שההבעה של הילד מקסימה! תפסת אותו ברגע מתוק מאוד!

• הוסף לסימניות
אכן, הבעה מתוקה מאוד.

היה אפשר לוותר פה על הכיסא...
לא צריך בתמונה אחת כ"כ הרבה אוביקטים שאמורים לשפר ת'תמונה אבל בתכלס גונבים ת'הצגה ויוצרים בלגן בעין.

• הוסף לסימניות
איזו אהבה לדובי! תמונה טבעית עם הרבה הבעה, אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;767402:
התמונה עוד לפני התאורה על הרקע ולכן היא לא צחה.
ההבעה חמודה, אבל מבחינה טכנית התמונה לא כ"כ טובה.
עוד לפני התאורה על הרקע צריך לדאוג לתאורה טובה יותר על המצולם, כי זה עדיין חשוך מדי.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב
הדובי מפריע לתאורה
כדאי לפתוח צמצם יותר (הוא על 22) מאשר להוסיף תאורה
הפוקוס לא על פני הילד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה