כללי ושיתוף לוגו +כרטיס למלכי קופמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1835952:
קודם כל 'סתם'

הדיון כאן לא נגדך, אלא איתך
הלוגו שלך מקסים
אנחנו רק מבקשים להתקדם
והדיון פה מרתק. למעשה בשביל זה אני נכנסת לפורום.

לבקשתך, הלוגו של שטראוס.
צפה בקובץ המצורף 262319
בקריטוריונים שלי הוא עומד.

ובדיוק לגביו היו מספיק דיונים עד כמה הוא מקצועי....

ברור שהדיון איתי
אני פתחתי והזמנתי ביקורת

• הוסף לסימניות
בקשר לשטראוס - מאוס
אני חושב שליצור צורות גרפיות זו לא חכמה
זה הרבה יותר קל מלהתאים את הלוגו לחברה.
במקרה של שטראוס - מאוס התאמת הלוגו לשטראוס הוא פשוט מושלם.

תארו לכם את אותו קשקוש מלווה את אחד מהדפסים כאן, או הגרפיקאים, ברור שזה לא היה מושך כמו שטראוס.

אני חושב שהשילוב הוא ממש גאוני.

• הוסף לסימניות
שורי תודה,
היה כיף למתג אצלך,
המקצועיות...
הזמינות...
הסבלנות...
הנדיבות...
ומעל הכל הכשרון לקלוע בדיוק למסר הנקי, המוקפד והמקצועי שרציתי להעביר-אליפות!!

אז שוב תודה!
המשיכי להצליח!

אעביר לך בהמשך בעז"ה חלק מהתגובות המתלהבות שאני מקבלת עכשיו כשזה כבר מודפס ומפורסם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה