כללי ושיתוף מיתוג לחנות חדשה

• פותח הנושא s.t.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמנם הפרסום כבר נעשה, אבל בכל זאת אני מעלה, לשתף אתכם בתוצאות...(:

מדובר בחנות מקומית חדשה המוכרת פירות וירקות טריים, פירות יבשים ותבלינים,
כאשר הלקוח הבהיר שהוא לא חנות שוק פשוטה וזולה, אלא משקיע קצת יותר בעיצוב וארגון החנות וכן באיכות הסחורה ובמראה שלה. הוא פונה ללקוחות חוצניקים בעיקר.

מצ"ב הלוגו, מודעת פתיחה ושלט לחנות.

קבצים מצורפים

• לוגו נבחר.jpg
    KB 140 · צפיות: 35
  • מודעת פתיחה למידע ברמה.jpg
    KB 228.4 · צפיות: 28
  • שלט פרוט אנד מור.jpg
    1.9 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מעולה! משקף היטב את החנות והלקוחות:)
הלוגו עצמו יפהפה, עיצוב וצבעים מצוינים

• הוסף לסימניות
נותן תחושה טובה של פירות וירקות איכותיים.
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
DITTO לקודמי... יפה, משקף ומתאים לקהל היעד

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
(סופסוף רואים פה בפורום עבודות משובחות....)

מתאים מאד לקהל היעד ומשדר את מה שצריך.
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
נותן תחושה של חנות בוטיק

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה באמת משקף את החנות לא 10 רמות מעל[מדהים]
כי אין כמו חנויות ירקות בחו''ל

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי בחול ולא ראיתי שם את חנויות הירקות, אבל חנות זו אכן אסתטית מאוד מאורגנת מטופחת ומעל הכל איכות הירקות והצבעים החיים שלהם - מוקפדים במיוחד.

תודות על המשוב החם, כיף לקבל (:....

• הוסף לסימניות
באמת מיוחד! יש כישרונות:)

• הוסף לסימניות
עבודה משובחת במיוחד

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד.
טיפוגרפיה מענינת (במיוחד את קהל היעד), צבעים נכונים, בקיצור תודיעי למנדי שיכין לי 2-3 ק"ג בטטה ו150 גר' חמוציות מהסוג הממותק.

פטור בלא כלום אי אפשר: אלמנטים רבים מדי בויז'ואל של הפירות.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!
הצבעים והטקסטורות משתלבים מדהים.

• הוסף לסימניות
גם נחמד שהמודעה בסגנון מקורי...ולא הסגנון הקלאסי שכל הזמן רואים...יפה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה